Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A beton szinű padlót el...

A beton szinű padlót el tudnátok képzelni olyan tapétával amit arany körök vannak?

Figyelt kérdés

2022. dec. 22. 19:35
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
7 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

"beton szinű padló"

Ezeket a mostani "ízléseket" nem nagyon értem.

Egy vagyont költenek "modernkedve", hogy olyan kinézetű legyen egy lakás mintha egy népesebb albérlőfamília 5 gyerekkel és 3 kutyával lelakta volna.

2022. dec. 22. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
szürke szinu, de beton a fantazianeve. Ezert irtam én is betont
2022. dec. 22. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Sosem tennék fel tapétát, rém proli.
2022. dec. 23. 10:22
 4/6 A kérdező kommentje:
az előszobába lesz és csak egy kis részen h ne kenje össze a falat
2022. dec. 23. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy a beton az szürke. És pont itt a lényeg: a fekete, a fehér, illetve ezek keverékeként a szürke, ez a 3 szín az, amihez kivétel nélkül minden más szín tökéletesen passzol, szóval szerintem igen!

Bár szerintem a szürke kissé rideg, zord szín, de ha azt nem akarod megváltoztatni, akkor legalább olyan, amivel gond nélkül eleresztheted a fantáziád a színskálán!

2022. dec. 26. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jók ezek a beton hatású dolgok. Nálunk 2 szekrény is ilyen és a fal is. Kb. minden szín illik hozzá. Arany,ezüst,fekete,fehér kiegészítőket váltogattam eddig. Most kipróbáltam sötétzölddel és igy is szuper. A 3-asnak nem tudom,mi baja a modern tapetákkal. Külföldi luxushotelekben is van a falakon tapéta, akkor egy lakásban miért lenne proli?
2022. dec. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!