Milyen irodai széket válasszak otthoni használatra?
Utolsó, a kérdező által kinézett mindkét szék szinkronmechanikás. Ami jobb a Markusnál, az alaphangon kétszer annyiba is kerül, de ott már nagyon komoly székeket is lehet venni.
A második nem tudom miről beszél, mert a Markus kvázi alap irodákban, rengeteg helyen van. Van akinek nem kényelmes és nem prémium szék, ez tény, de hogy szétessen hónapok alatt az túlzás. Én 10 éve használom, a háttámla kiülésén kívül semmi baja nincs. Azt tudom, hogy a bőr változat sok év alatt kopni kezd, ezért érdemesebb a szövetet választani.
Kettő közül utóbbit venném mert a ülőlap vizszintesen is állítható,háttámla is jobban állítható.Sőt csak olyat vennék amin ezek állíthatóak
Nekem van ikeás székem a 75 kilómmal semmi baja (10+ év).
De lehet ennyi pénzért inkább valami gémer széket néznék
Nagyban függ hány kiló vagy.
Drágábbikból kettő elromlott alattam, idő után elkezdett balra dőlni.
50 kilós barátnőmnek meg a legkényelmesebb amit valaha látott.
Markus nekem működik, 110 kiló vagyok.
Aki ennél is nehezebb steelcase székek között nézzen szét, ott van 180 kilóig terhelhető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!