Az Ikeás dolgok általában véve jók? Főleg konyhai eszközök, bútorok tekintetében.
Szerintem teljesen jó ár-érték arány.
Nekünk az egész konyhánk onnan van, 15+ éves, és semmi baja. Még csak igazítani sem kellett a zsanérokat...
A knyhai eszközök is jók.
Asszony nagyon szereti, én mindig adok egy újabb és újabb esélyt de mindig utálom őket.
A kanapé kényelmetlen nekem, a komód túl könnyű stb stb
Abban viszont egyet tudok érteni hogy általában ők a legkisebb rossz. Egy mömax tipikus panelbútor 12db laminált faforgácslapból összecsavarva drágábban tudja ugyanazt...
Egy ideig régi bútorokat újítottunk fel, azoknak nincs párja, csak sajnos már nincs rá időnk
IKEA-ban is van már gagyi. Több millió ha nem 10 millió forint értékben szereltem(tünk) össze a komplett konyhától a hálószoba gardróbig mindent.
Vannak élő fa cuccaik, illetve prémium bútoraik, annak az ára is prémium kategóriának számít.
Sajnos egy olyan 4-5 éve kb. álltak át a 18mm-es forgácslapról a 16mm-esre, és a laminálás is műanyag helyett egy vékony papírréteg lett. Na ez az olcsóbb kategória, ami egyébként ultra gagyi.
Nagyon könnyen sérül, és nagyon könnyen vetemedik.
Az eszközök tök jók.
A konyhabútor vállalható kategória, viszonylag normális bútorlap, minőségi vasalatok.
A többi bútor viszont hulladék, azon van a hasznuk igazábol.
Rettenetes fost árulnak drágán.
Egyedül a dedikált irodabútorok még, ami jobb minőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!