Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gurulós irodaszék, hogy...

Gurulós irodaszék, hogy kellene ebben hátradőlni/beakasztani?

Figyelt kérdés
A szék amit kaptam tök jó, kényelmes, csak amikor hátra kezdek dőlni ahelyett hogy megtartana, szinte fekvőbe is tudna menni szerintem. Kart csak magasság állítására találtam, szerintem ez csak arra jó, de akkor hogy tudom megállítani hogy ne dőljön hátrébb?
2022. okt. 25. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki-be nem tudod tolni a magasság állító kart?
2022. okt. 25. 14:18
 2/5 A kérdező kommentje:
ha jól látom nem, csak egy kart tudok fentebb húzni hogy fel/le engedje a magasságot.
2022. okt. 25. 14:21
 3/5 A kérdező kommentje:
várj most látom hogy 2 kar van rajta, az egyik jobb oldalt, az állítja a magasságot, a balt nem tudom megmozdítani
2022. okt. 25. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:
úristen megvan, igen! Valami kis műanyag cucc volt egy kis lyukban, azt kellett kivenni és már tekerhető is. Köszönöm!
2022. okt. 25. 14:25
 5/5 Revolúcióbiológus ***** válasza:
Ez egy szinkronmechanikás szék, valószínűleg be tudod állítani, hogy mekkora szögben dőljön a háttámlája - érdemes vele elmolyolni egy pár percet, a jól beállított szék megelőzheti a helytelen testtartást és abból fakadó problémákat, betegségeket.
2022. okt. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!