Van olyan irodaszék ami tényleg kényelmes, és nektek bevállt? Tudtok esetleg ilyet linkelni? Mi nagyon megszenvedtünk a székekkel így, hogy minden megbeszélés is ugyanabból a székből történik és sokszor nincs idő közben felállni.
A férjem kapott hiper-szuper több százezer forintos irodai székeket, de egyszerűen négy óránál többet nem tudunk benne ülni szünetekkel sem. Pedig a karfa, a háttámasztás, az ülés hossza is állítható.
Én 154 cm vagyok, úgyhogy lehet, hogy nálam ez is probléma.
Tudtok olyan széket ajánlani, ami nektek 8-10 óra munkához bejött? Váltogatjuk a labdát és a széket, de ez sem tökéletes sajnos...
Nekem ilyen van:
Már legalább 5 éve használom és még mindig ugyanolyan kényelmes pedig nagy seggem van. 3 kar van rajta, tudod állítani a háttámla dőlésszögét és az ülés magasságát-dőlésszögét is. Utóbbi nekem nagyon fontos mert ha kicsit is lejt a szék ülése attól nagyon tud fájni a csípőm és a gerincem. De ugye mindenkinek más, szóval rendelni nem ajánlom anélkül hogy legalább 1x ültél volna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!