Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 120+70 kg embereknek melyk...

120+70 kg embereknek melyk kategória vált be ágyakból,francia ágyból,matracból?Ami évek múlva is kényelmes marad?

Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
190 kg-os embereknek?
2022. okt. 19. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 10 éve vettem 70000 ft/db áron, kb 1,5 évente garanciában cseréltettem mindegyiket mert megsüllyedtek, aztán 2 éve lejárt a gari, így elvittem egy kárpitoshoz aki anyagköltségen 40000-ért a 2 matracon kicserélte a felső 2 réteget. Az a durva hogy még mindig jók! Munkadíj nem volt mert én meg másban segítettem neki.

Jelenleg kb 250000 ft/db áron mennek ezek a fajta kókusz memória habos matracok.

80+50 kg-val hozzátok képest pehely súlyban vagyunk, de így is szétmentek a felsőkategóriás matracok!!!

Most 10 év után az ágyrácsokat kell cserélni mert kisimultak, és hát csak 7 év garancia volt rá... na mindegy.

2022. okt. 20. 06:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk az IKEA matraca vált be! De abból is az extrakemény zsákrugós. Előbb vásároltunk 5 éve Hövag félkemény, szintén zsákrugós verziót, amit megkaptak kamaszodó gyerekeink múlt tavasszal. Most VESTERÖY van, a 24 cm vastag, extra kemény matrac zsákrugókkal verzió. Erre tettünk egy 4,5 cm vastag JYSK gold kategóriás memóriahab fedőmatracot (fekvőbetétet). Mondhatom, tökéletes! Azt is hozzátenném, nekünk állítható keménységű, rugalmas ágyrács van alatta. (az kb. 20 éves)

Régen volt LIDL 7 zónás memória réteggel rendelkező habmatracunk, 18 cm vastag. Régi rugós, kárpitos ágy után az is minőségi lépés volt a kényelem irányába. Kb. 4 év után cseréltük le őket, megsüllyedtek kicsit és vesztettek a gyors memória visszaalakulásukból. Derékfájáshoz nagyon nem jók! Azoknál keményre volt állítva az ágyrács, most rugalmasra.

Jómagam 120 - 130 kilóval használtam ezeket. Manapság 110 vagyok. Nejem 60 - 70 között volt/van.

Ágykeretünk 5 éve, dupla, azaz 180x200 cm, IKEA MALM (magas, 4 tárolódobozzal, fehérre pácolt tölgy színben) Bírja a terhelést, még akkor is, ha valamelyik csemete behasal közénk. MALM fiókos szekrények (komódok) és íróasztal van még a hálónkban ugyanabban a színben + pax szekrények félig tükrös ajtókkal. (Súgva azt is hozzátenném: utóbbiak az ágy mellett, ami klassz erotikus + élményt nyújtanak 😏 Viszont még azt is megsúgom, szexnél a memóriahab fedőmatrac süppedése néha kissé zavaró, de meglehet szokni)

2022. okt. 23. 02:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Még egy tippet mondanék. A matracokra, persze együtt a kettőre, teszünk IKEA GRUSNARV vízálló matracvédőt és arra a gumis lepedőt. (JULKAKTUS

Elasztikus pántot is érdemes használni) Mivel alulról az ágyrács felől is porosodik a matrac, így oda is kerül egy nem gumis (régi) vászon lepedő. Ennek köszönhetően a matracaink mintha újak lennének! (Ezek a zsákrugós matracok nem két oldalasok, nem átfordíthatók. Minden ágyneműcserénél viszont vízszintesen megforgatjuk őket, hogy véletlenül se legyenek kifeküdve.)

2022. okt. 23. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!