Hogyan passzolhatnám el mihamarabb a régi kanapémat?
nos, tudom, hogy ez valamelyest reklámnak minősül, viszont olyanon szeretnék segíteni, aki tényleg rászorul.
A színe sötétbordó, a méretei: 185cm széles, kb 80cm magas, az ülésmélysége kb 65cm. kinyitva 1 ember kényelmesen elfér rajta. Nem a legújabb divat, tipikus kis szocidesign, de praktikus, jól kihasználható.
már meghirdettem iwiw ingyen elvihetőn, és az üzifalon is.
a szívem mélyén olyannak szeretném adni, akinek nagy szüksége van rá, viszont nincs pénze.
kérlek ne jelentsétek fel ezt a kérdést... köszönöm.
Mondhattad volna előbb is. Nem rég vettem egyet 55 ezerért.
De szerintem biztosan sokan örülnének neki csak aki rászorulna biztosan nincs internete. Próbáld meg a közeledben.
ugyanmár! olvasd el a családi témában érkezett kérdést. ott nagyon sokan panaszkodnak, hogy nincs pénzük. múltkor is volt itt egy lány, aki szegény, és szeretett volna a nagyijának egy kis kanapét.
biztos lesz valaki.
full ingyen adom, viszont a szállításban nem tudok segíteni.
az ismerőseimet már megkérdeztem, mindenkinek van kanapéja :D
de nem adom fel!
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__1154993..
Én tettem fel a kérdést és rögtön akadt érdeklődő, már el is vittek egy kanapét.
huh, hát köszi. neked nagy szerencséd volt. én most tettem fel az ad6kap6-ra, meg ajánlgattam egy halom embernek.
aláírom, nem egy legújabb ikea csoda, de biztos vannak, akik még egy ilyennek is örülnének.
Szia!
Én kíváncsi lennék rá, esetleg privátban nem tudsz képet küldeni róla? mondjuk nem kötelező, de akkor írj mikor lehetne elmenni érte, és hova???
kedves utolsó! ide írj kérlek, és mindent elmondok: hellobudapest11@gmail.com.
köszi. képek holnap. ne számítsatok valami nagyon menő cuccra. :D
szia
utolsó válaszoló vagyok és, azt írja az email címre a freemailem, hogy érvénytelen nem tudok küldeni emailt.. :S pataki25@freemail.hu küldj lécci infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!