Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan passzolhatnám el...

Hogyan passzolhatnám el mihamarabb a régi kanapémat?

Figyelt kérdés

nos, tudom, hogy ez valamelyest reklámnak minősül, viszont olyanon szeretnék segíteni, aki tényleg rászorul.

A színe sötétbordó, a méretei: 185cm széles, kb 80cm magas, az ülésmélysége kb 65cm. kinyitva 1 ember kényelmesen elfér rajta. Nem a legújabb divat, tipikus kis szocidesign, de praktikus, jól kihasználható.

már meghirdettem iwiw ingyen elvihetőn, és az üzifalon is.

a szívem mélyén olyannak szeretném adni, akinek nagy szüksége van rá, viszont nincs pénze.

kérlek ne jelentsétek fel ezt a kérdést... köszönöm.

2010. szept. 27. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Mondhattad volna előbb is. Nem rég vettem egyet 55 ezerért.

De szerintem biztosan sokan örülnének neki csak aki rászorulna biztosan nincs internete. Próbáld meg a közeledben.

2010. szept. 27. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:

ugyanmár! olvasd el a családi témában érkezett kérdést. ott nagyon sokan panaszkodnak, hogy nincs pénzük. múltkor is volt itt egy lány, aki szegény, és szeretett volna a nagyijának egy kis kanapét.

biztos lesz valaki.

full ingyen adom, viszont a szállításban nem tudok segíteni.

az ismerőseimet már megkérdeztem, mindenkinek van kanapéja :D

de nem adom fel!

2010. szept. 27. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__1154993..

Én tettem fel a kérdést és rögtön akadt érdeklődő, már el is vittek egy kanapét.

2010. szept. 27. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:

huh, hát köszi. neked nagy szerencséd volt. én most tettem fel az ad6kap6-ra, meg ajánlgattam egy halom embernek.

aláírom, nem egy legújabb ikea csoda, de biztos vannak, akik még egy ilyennek is örülnének.

2010. szept. 27. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ide is felteheted: [link]
2010. szept. 27. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kíváncsi lennék rá, esetleg privátban nem tudsz képet küldeni róla? mondjuk nem kötelező, de akkor írj mikor lehetne elmenni érte, és hova???

2010. szept. 27. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! ide írj kérlek, és mindent elmondok: hellobudapest11@gmail.com.

köszi. képek holnap. ne számítsatok valami nagyon menő cuccra. :D

2010. szept. 27. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

utolsó válaszoló vagyok és, azt írja az email címre a freemailem, hogy érvénytelen nem tudok küldeni emailt.. :S pataki25@freemail.hu küldj lécci infót!

2010. szept. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!