Hálót ès fürdőt tolóajtóval leválasztani jó ötlet, szabad ilyet?
A fenti linken látható falra rakható tolóajtót szeretném beszereltetni a hálóból nyíló nagyobb fürdőm leválasztásához. Megérett az ajtó csere és ebbe most nagy a szerelem a részemről. Szerintetek megéri? Párom szerint 10x ki és becsukom és leszakad. Mi a véleményetek? Tényleg nem szabad ilyet berakni?
Fürdőszobát semmiképp nem választanék le ilyennel, nulla szag és hangszigetelése van.
De a minőségük szerintem nem olyan rossz, ismerősömnek sok éve van hasonló és semmi baja, nem szakadt le.
Nekem tetszik, de érdemes megvenni a normális minőséget.
Nézzétek meg ezt a videót. A leírásban van gyártó is.
Meg kell nézni "élőben", hogy mennyire profi a felfüggesztés, és mennyire "cuppan be" a helyére. Tehát hogy mennyire szigetel.
A fürdőből - ha nincs ablaka - sok pára átjöhet a hálóba, ami nem biztos, hogy előnyös...
#4 Hugoméknál olyan megoldás van a WC-nél, hogy a falba megy be, az se rossz, meg nekik a hely miatt is a legjobb megoldás volt a sarokban. Fürdőnél én is gondolkodom ilyenben, mert kicsi, 2x2,2m, de ráraktak egy 80-as befelé nyíló ajtót, ami így sok helyet lefoglal.
Üdv:2
Látom újra kiírtad, mert nem győztek meg a válaszadók, és igazad is van.
Amúgy az 1-es leírta a választ.
Ugyanis ezek csak a nevükben vannak -tévesen- ajtónak elnevezve, hiszen nem töltik be egy normális ajtó funkcióját.
Ez csupán egy elhúzható "vizuális eltakaró".
Amennyiben csak arra szeretnétek használni, hogy ne lássátok amikor a párotok a fürdőszobában szarik, arra megfelelő, de sem a szagokat sem a hanghatásokat nem fogja megakadályozni, és pont olyan lesz a hatás minden tekintetben, mintha egybe lenne építve a franciaágyatokkal a wc.
Fürdéskor -természetesen- a pára is be fog jönni a hálószobába....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!