Igazán kényelmes, dönthető relax fotelt hol érdemes nézni?
Ami masszív, erős. Idős, és kicsit túlsúlyos édesanyámnak szeretnék. Neked milyen van és hol vetted?
Rendeltem egyet tavaly a netrol (mindentolcsonponthu) de egy oltári atveres volt, még véletlenül sem hasonlították a képen látottakhoz az, ami érkezett... Természetesen ők mostak kezeiket... De most nem erről akarok beszélni , hanem inkább arról, hogy hol érdemes...
Igen én is úgy gondolom, de van Jysk, Mömax, Möbelix, Reiter Sarok, XXL Lutz.. Stb. Melyiknel érdemes?
Ikeaban nem találtam.
Azért is tettem fel úgy a kérdést, hogy ha neked van esetleg, és elégedett vagy vele, hol vetted? (akkor ott nézegetnem jobban, amúgy már napok óta nézegetem.)
Köszönöm egyébként a választ.
#2-es kommenthez. Én is ilyent keresek, az általad felsorolt áruházakban(Budaörsön nézem ebben ansorrendben) a yiskben voltam, találtam is, de tovább megyek, hátha.
Először begúgliztam az árukeresőbe, abból indultam ki.
Egyébként van ilyenem, csak már topára ültem, mert silány a kivitel...ebből okulva nézelődöm.
Möbelixben és Mömaxban is láttam és kipróbáltam ilyeneket mostanában, meg Jyskben is, meg még nem is tudom már hol, de én se tudom, hogy érdemes-e ilyet venni egyáltalán, ha igen, akkor meg melyiket.
Ez a fajta, ami felállni is segít, főleg érdekelne, hogy vajon meddig bírja a strapát:
#2: igen, ezekben kaphatsz. Webshopban nézd meg melyik kínál nektek tetszőt és azt kell csak kipróbálni.
Nézheted még a jófogást és marketplace-t is. A régi bútorok között sok kényelmesebb, mint amiket ma dobnak piacra. Kitisztíttatod és/vagy áthuzatod és sokáig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!