Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet venni 140x210 cm+...

Hol lehet venni 140x210 cm+ rolót ablakra?

Figyelt kérdés

Régi társasházi lakásban élek, aminek nagy belmagassága és hozzá passzoló nagy ablakai vannak. Szeretnék sötétítőket szerelni az ablakokra, de az egyikhez, amire legalább 140x210 cm-es roló kellene nem találok sehol sem.

Tudtok olyan helyet, ahol lehet ilyet vásárolni, és 20 000 HUF alatt van?

2022. júl. 10. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ekkora rolót szerintem nem fogsz kapni. Rakj fel sötétítő függönyt.
2022. júl. 10. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Sötétítő függöny volt eddig az ablakokon, de már meguntam.

Ha nagyon nem lesz ilyen hosszúságú roló, akkor veszek egy extra rolót, és hozzávarrom a roló szöveganyagához a toldást. :)

De mielőtt ilyenre vetemednék, remélem, hogy mégiscsak lesz majd valahol megfelelő darab.

2022. júl. 10. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress 1 redőnyöst,legyártja,és fel is szereli.Készen sehol sem láttam boltokban .
2022. júl. 10. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Méretre készíttetni nem drága? Albérletbe lenne, így ott nem szeretnék sokat költeni a lakásra.
2022. júl. 10. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!