Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mobil klíma készülék, légelvez...

Mobil klíma készülék, légelvezető csővel jó lehet? A Lidl-ben lesz kapható , tényleg annyira legtudja majd hűteni a szobát amennyire írják(16°) A Silvercrestől

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

Van vkinek tapasztalata?

16 fokot is ír, tenyleg legtudja akár annyira is hűteni a szobát?

(Nyilván nem 16fokos hőmérséklet akarok, de tényleg képes-e rá) -mert akkor azt jelentené hogy nagyon jó cucc

#Mobil klíma légelvezető csővel
2022. júl. 3. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
igen 10es miért marhaság? ha a lehőtött ( szoba ) levegőt használod a meleg levegő kijutatására akkor romlik a hatékonyság . 4 nyílás van ezeken , 1: hőkivezető , 2: hőkivezetőnek beszívó nyílás itt a kinti levegő azért esszerűbb lenne , 3: szoba meleg levegője be , 4: hűtött levegő ki
2022. júl. 4. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Pont a szoba hideg levegője növeli a hatékonyságát. Ha a kinti 38°C-os hőmérsékletet engeded rá a kondenzátorra sokkal kevésbé tudja lehűteni a hűtőközeget mint a szoba már eleve lehűtött levegője.

Egyébként sikerült valakinek ma vennie a Lidl-ben a kisebbik klímát?

Itt nálunk (Bp) már nyitáskor sem volt. Mire átértem egy másikba (7 óra előtt) már onnan is elvitték mindet.

2022. júl. 4. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem kevesebb áramot fogyaszt így . lemértem 3,8kw ha bentről és 4,1kw ha kintről szedi , a kültéri klímára is a 38c levegő megy rá. de igazad van mindenki a gyári előírást vegye figyelembe ez csak egy javaslat volt , nem kell hülyének nézni az embert nekem mérés alapján ez vált be
2022. júl. 4. 21:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem volt a lidl-ben már.

Akkor a gyári előírásnál a kinti levegöt kellene beszívja a mobil klíma?

Mert logikus amit az utolsó ír hogy a bentit konnyebb lehűteni.

2022. júl. 5. 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Arra gondolnak páran, hogy mivel a csövön folyamatosan fújja ki a meleg levegőt a klíma, ezt a szobából szívja el, és ezt a szobába pótolni kell valahonnan, különben ugye csökkenni fog a levegő mennyiség bent.

Erre páran azzal kísérleteznek, hogy teljesen saját fejlesztésben egy külön csövön kintről vezetik be a levegőt is a klímának. Csakhogy kint ugye meleg levegő van, ami eleve kevesebb hőt tud már felvenni, kevésbé hatékonyan hűti a szobát.

2022. júl. 5. 10:28
 16/16 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor alapból a mobil klíma a benti levegőt nyomja ki.

Annyira azert nem lesz levegőtlenség szerintem is 😁

2022. júl. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!