Mobil klíma készülék, légelvezető csővel jó lehet? A Lidl-ben lesz kapható , tényleg annyira legtudja majd hűteni a szobát amennyire írják(16°) A Silvercrestől
Mi a véleményetek?
Van vkinek tapasztalata?
16 fokot is ír, tenyleg legtudja akár annyira is hűteni a szobát?
(Nyilván nem 16fokos hőmérséklet akarok, de tényleg képes-e rá) -mert akkor azt jelentené hogy nagyon jó cucc
Pont a szoba hideg levegője növeli a hatékonyságát. Ha a kinti 38°C-os hőmérsékletet engeded rá a kondenzátorra sokkal kevésbé tudja lehűteni a hűtőközeget mint a szoba már eleve lehűtött levegője.
Egyébként sikerült valakinek ma vennie a Lidl-ben a kisebbik klímát?
Itt nálunk (Bp) már nyitáskor sem volt. Mire átértem egy másikba (7 óra előtt) már onnan is elvitték mindet.
Nem volt a lidl-ben már.
Akkor a gyári előírásnál a kinti levegöt kellene beszívja a mobil klíma?
Mert logikus amit az utolsó ír hogy a bentit konnyebb lehűteni.
Arra gondolnak páran, hogy mivel a csövön folyamatosan fújja ki a meleg levegőt a klíma, ezt a szobából szívja el, és ezt a szobába pótolni kell valahonnan, különben ugye csökkenni fog a levegő mennyiség bent.
Erre páran azzal kísérleteznek, hogy teljesen saját fejlesztésben egy külön csövön kintről vezetik be a levegőt is a klímának. Csakhogy kint ugye meleg levegő van, ami eleve kevesebb hőt tud már felvenni, kevésbé hatékonyan hűti a szobát.
Értem. Akkor alapból a mobil klíma a benti levegőt nyomja ki.
Annyira azert nem lesz levegőtlenség szerintem is 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!