Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a mobil...

Mi a véleményetek a mobil klímákróln? Milyet lenne érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Leginkább a nappali, konyha, háló hűtése lenne a cél. Gondolom ezek nem olyan nagy teljesítményűek mint egy falra szerelhető így nem is a teljes szint hűtése lenne a cél. Kb 250.000Ft lenne a max összeg. Fix klíma sajnos nem kivitelezhető ezért lett ez az ötletem.
2022. jún. 28. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
A mobil klímák legalább annyit fogyasztanak, mint egy split klíma, viszont a hatásfokuk jóval kisebb, vagyis gazdaságtalanabban hasznáják fel az elektromos energiát. A mobil klímánál biztosítani kell a készülék által felmelegített levegő kivezetését és a kondenzvíz elvezetését (csövek !).
2022. jún. 28. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyiért az egész házat tele veheted.

A Lidlben most lesz ennek az összegnek a töredékéért.

2022. jún. 28. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Semmilyet!

vegyetek inkább rendes klímát, de még a ventillátor is jobb!

2022. jún. 28. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Másnak is írtam, én ezt vettem:

[link]

Teljesen jó, nem hangos. (a nagytesója a 3.5kW-os hangosabbb)

Van amikokor jó/jobb a mobil klíma.

Egyrésszt nem mindenki tud kiadni 300e-t, illetve van amikor épp nem oldható meg a szerelés. Mi pl felújítunk folyamatosan szép lassan. Nem akartunk beszereltetni egy klímát azelőtt, hogy nem alakul ki mi merre.

Ezen kívül van ahol ritkán kell különböző helységekben, olyankor jó a tili-toli.

Szóval a split klíma a legjobb, de nem kell hinni azoknak akik szerint semmit nem ér a mobil :)

2022. jún. 28. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Csóróság volt és hatvanért árultak egy kifutó Tosot klímát. Csak egy lyuk kellett neki a falba és ment is. Nyáron elővesszük, télen elrakjuk.

Hangos, ezért mindig alacsony fokozaton jár. Csak alkalomszerűen használjuk azokon a napokon, amikor 35 fok van kint.

Őszintén? Csak akkor vennék a helyedben ilyet, ha tényleg 100%, hogy nem lehet split klímát beszerelni.

2022. jún. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!