Nyaralóban milyen holmikat, eszközöket szokás tartani?
Sosem volt nyaralónk. Elgondolkodtam azon, hogy akinek van nyaralója, MINDENBŐL kettő van neki? Körömolló, házipatika pár alapgyógyszerrel, fűnyíró, biciklipumpa, stb., vagy ezeket hozza - viszi az ember, amikor nyaralni megy?
Szerintem valószínűleg idővel mindenből lesz kettő, a használtabb dolgok kerülnek a nyaralóba.
Elmondanátok, hogy nálatok hogy van ez?
Van, amiből 2 van. Pl a fürdőszobai dolgok, tányér-pohár..stb
Vannak dolgok, amik csak nyárra kerülnek ki, ilyenek a ruhák, meg a nyaralós papucsok, ágynemű meg ilyenek. Ezeket hazaviszem kimosni, meg ősszel az egészet teljesen.
Szóval nagyjából nyáron van egy plusz felszerelt házunk, aminek egy részét ősszel elviszem :) De idővel rájön az ember, hogy miből kell 2, mivel az senkinek se jó szerintem, ha mindig hurcolászni kell a fél lakást.
A mi nyaralónk pontosan ugyanúgy fel van szerelve háztartási gépekkel, berendezésekkel, bútorokkal és eszközökkel mint a lakásunk.
A mi nyaralásunk nem a nélkülözésről szól, meg az oda-vissza cipekedésről, hanem a kényelmes kikapcsolódásról.
Nyaralót úgy célszerű berendezni, hogy kényelmes legyen az ottlét. Mindenkinek van egy igényszintje, mellette anyagi lehetőségei és ezekhez igazítja.
Nálunk pl. viszonylag minimalista megoldás lett: a berendezési tárgyak (szekrények, ágyak) alap hogy ott vannak. Evőeszközök és étkészlet is van ott 5-6 személyre. Van egy közepes méretű hűtő, ami a célnak tökéletesen megfelel, egy mikro a melegítéshez és egy gáztűzhely. A szobákban pedig 1-1 tv, amit itthonról vittünk. Ezek még a régi képcsöves típusok, szóval értéket nem igazán képviselnek, de alkalomadtán jól jönnek. Ezen felül van egy mosógép, amit használtan vettem az új ár töredékéért. Az ágynemű is egész évben ott van és van ott annyi ruha, hogy ne kelljen itthonról cipelni. Nálunk az volt a koncepció, hogy ha le akarunk menni, akkor a lehető legkevesebb csomaggal és minimális pakolással lehessen ezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!