Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan kell kivenni egy...

Hogyan kell kivenni egy növényt egy másik mellől, ha szeretném szétültetni őket?

Figyelt kérdés

Közös cserépben van két különböző fajta növény, és már megnőttek, szeretném külön rakni őket. Igazából még nem ültettem át soha életemben semmit, félek, hogy leszakad a gyökere. Lágyszárú zöld szobanövény, a nevét ne kérdezzétek, valami egyszerű zöld leveles fajta. Valahogy azt se tudom elkepzelni, hogy óvatosan húzom a száránál fogva kifelé, mert szerintem elszakadna, a gyökere meg a földben maradna. Meg azt sem, hogy valami mini ásóval (ami nekem mondjuk amúgy sincs), kiemelem földestől a másik mellől, mert nem tudom, merre van pontosan a gyökere, és biztos elvágnám. Hogy szokás ezt?

Bocsi a hülye kérdésekért, és előre köszönöm az idióta-biztos válaszokat, amúgy tényleg olyanokat várok, mehet nyugodtan szájbarágósan, hogy ne rontsam el, 22 éves lány vagyok és életemben először lakom egyedül.

2022. jún. 13. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Vedd ki az egészet a cserépből (földlabdával együtt), és tálcára téve óvatosan próbáld "kettébontani" a földlabdát.
2022. jún. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!