Hogyan kell kivenni egy növényt egy másik mellől, ha szeretném szétültetni őket?
Közös cserépben van két különböző fajta növény, és már megnőttek, szeretném külön rakni őket. Igazából még nem ültettem át soha életemben semmit, félek, hogy leszakad a gyökere. Lágyszárú zöld szobanövény, a nevét ne kérdezzétek, valami egyszerű zöld leveles fajta. Valahogy azt se tudom elkepzelni, hogy óvatosan húzom a száránál fogva kifelé, mert szerintem elszakadna, a gyökere meg a földben maradna. Meg azt sem, hogy valami mini ásóval (ami nekem mondjuk amúgy sincs), kiemelem földestől a másik mellől, mert nem tudom, merre van pontosan a gyökere, és biztos elvágnám. Hogy szokás ezt?
Bocsi a hülye kérdésekért, és előre köszönöm az idióta-biztos válaszokat, amúgy tényleg olyanokat várok, mehet nyugodtan szájbarágósan, hogy ne rontsam el, 22 éves lány vagyok és életemben először lakom egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!