Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért árulnak ilyen kopott...

Miért árulnak ilyen kopott szőnyegeket?

Figyelt kérdés

Az érdekelne engem, hogy mi értelme van a kopott mintás szőnyegeknek? Arra gondolok, amikor egy szőnyeg úgy néz ki, mintha már régi volna és teljesen lekopott volna a mintája, de persze teljesen új és direkt ilyen. Ennek mi értelme van? Linkelek néhányat, hogy mire gondolok:

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 28. 05:26
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Mindenkinek más az izlése, a piacot, keresletet kielégítik.
2022. máj. 28. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Miért árulnak szaggatott farmert? Én sem értem miért, de igény van rá. Így a gyártó részéről teljesen érthető, hogy kielégíti a keresletet.
2022. máj. 28. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
Ez nyilván olyan, mint a"tele van a falunk picassóval" és mivel irtjátok... vicc. A félműveltek addig ismerik a dolgokat, hogy a lekopott antik szőnyegek sokat érhetnek. Így aztán a mesterségesen lekoptatott antik benyomást kelthet.
2022. máj. 28. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem utolsó - ez egy "stílus".

Nekem sem szívem csücske, de ha pl. a Shabby Chic (koptatott, mégis valahogy hangulatos - talán így szokták jellemezni) enteriőröket nézem, bizony van némelyiknek hangulata! :)

Ami szerintem viszont extremitás az a Post-Apocalyptic Style. Ennek is van piaca, valakik szépnek látják, de ami ott megy az már tényleg elképesztő. Nem pozitív értelemben.

Ahhoz képest néhány Shabby Chic beltér még szép is... 😅

2022. máj. 28. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as, biztos attól vagyok félművelt, hogy nem vagyok professzionális szőnyegismerő... Próbálok tájékozódni, mindenki így kezdi. De azért kösz, hogy ilyen bunkó vagy!
2022. máj. 29. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy feltetted a kérdést, mert megnyugodtam, hogy nem csak én nem értem. :)

Igen, nyilván az ízlésekről nem lehet vitatkozni...

És a 2. válaszolóval is maximálisan egyetértek a szakadt farmert illetően.

2022. máj. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!