Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen ágy fog nekem beférni...

Milyen ágy fog nekem beférni hosszában(!) egy 207 cm-es szobába?

Figyelt kérdés

Mindenképp így akarom majd betenni az ágyat a hálószobába keresztbe az ablak alá. A hálószoba mérete 207x340. Az ágy egyszemélyes lesz.

De azt látom, hogy ugye a matrac hossza 200 cm, és (elég logikusan) 7cm-nél több a ágykeret mérete a két végén összesen.

Van olyan ami befér?

2022. ápr. 25. 11:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Rajzold le! Hol van pl. az ajtónyílás? szemben az ablakkal? Egyáltalán, az ablak a szoba közepén van? a hosszabb oldalon? Látni kéne...
2022. ápr. 25. 12:12
 2/18 anonim ***** válasza:
57%
2022. ápr. 25. 12:44
 3/18 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van egy rajz a szobáról.

Ez a negyedik fal, ami nem látszik, (ahonnan nézem az egészet) ez egy teljes fal. Jobbra és balra is nyílik belőle ajtó. Szemben az ablak, és az alá szeretném az ágyat.

2022. ápr. 25. 13:27
 4/18 A kérdező kommentje:

2-nek köszönöm.

Bár nem pont ilyet képzeltem, de ez mellékes, az a lényeg, hogy létezik ágy ami nem több 207 cm-nél, és ez biztató! :)

2022. ápr. 25. 13:30
 5/18 anonim ***** válasza:
Persze, sok ifjusági ágy kisebb.
2022. ápr. 25. 14:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Arra is számíts, hogy azt az ágyat valahogy be kell vinned az ajtón, és hogyan tudod beforgatni a helyére.... Vagy eleve ott szerelnéd majd össze?
2022. ápr. 25. 14:40
 7/18 A kérdező kommentje:

6-nak

Igen, már ez is eszembe jutott, hogy ez nyilván egy újabb nehézség (ha nem a legnagyobb). És nem is tudom, hogy hogyan szokták az ágyakat szállítani. Összeszerelve vagy sem.

Ha összeszerelve akkor nem tudom beforgatni.

Ha darabokban akkor nem férek hozzá egy pontosan akkor helyen összeszerelni.

Lehet, hogy eleve reménytelen az elképzelésem? :(

De még meg sem találtam az ágyat, mert eredetileg kárpitosat szerettem volna, aminek kihúzható fiókja van.

De kárpitosok között én nem láttam még eddig olyat ami a 200 cm hosszúságú matrachoz max. 207 cm lett volna, csak nagyobbakat.

2022. ápr. 25. 15:14
 8/18 anonim ***** válasza:
74%

A beforgatás lesz a szűk keresztmetszet, klasszikus kárpitos felnyitható heverőt vegyél.

A keretes ágyak nem fognak beférni, szinte biztos.

A helyén összerakás nem opció, mert edig én csak olyan lapraszerelt ágykereteket láttam amit a vége felől kell összecsavarozni.

2022. ápr. 25. 16:29
 9/18 anonim ***** válasza:

Ilyesmire gondolsz?

[link]

2022. ápr. 26. 07:51
 10/18 A kérdező kommentje:

9-nek.

Hát igazából nem heverőre gondoltam, hanem ágyra, aminek külön ágyrácsa van.

Mondjuk valami ilyesmi (csak szélesebb).

[link]

2022. ápr. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!