Szerintetek melyik nézne ki jobban? Lent.
Figyelt kérdés
Most lesz festetés a szobámban és addig eljutottam, hogy 3 színvariáció közül nem tudok dönteni. Az egyik a téglavörös-vanília, a másik a sötétnarancs-zöld és a harmadik a sötétnarancs-napsárga. Tudni kell a szobámról, hogy tetőtéri, de tetőtéri ablak nincs. Úgy akarjuk, hogy a ferde fal vonaláig lenne a sötétebb szín, felette pedig a világosabb. Nem szeretném, hogy nagyon komoly legyen, valami üdét, fiatalosat szeretnék. Szerintetek hogy lenne jobb? Más színkombinációt is mondhattok! DE AMI FONTOS: MESZES A FESTÉK? ÍGY FAKULNI FOG!2010. szept. 14. 18:25
1/11 A kérdező kommentje:
14/l
2010. szept. 14. 18:26
2/11 A kérdező kommentje:
Meszes a festék! Ez felkiáltás, nem kérdés!
2010. szept. 14. 18:26
3/11 anonim válasza:
sötétnarancs-napsárga kombinácíó az nagyon tetszik- és mellesleg szerintem ez a szín elég üde és fiatalos :)
4/11 anonim válasza:
Én tetőtéri szobába a a bordó-fehér kombinációt is eltudom képzelni! De a téglavörös- vanÍlia se rossz:)
18/L
5/11 anonim válasza:
Én a második kettő közül választanék, nekem nagyon bejönnek :) Inkább a napsárgával. De mészfestékből nem lehet ám napsárgát, túl halvány lesz. Diszperzittel lehet jó élénk, erős színeket elérni.
6/11 anonim válasza:
Nem fog az annyita fakulni... lúgálló színezővel kell színezni a meszet v mészfestéket. ( ezt nem írtad h melyik lesz mert nem mindegy)És sztem a sötétnarancs-napsárga lenne a jó mert a zöld és narancs elég hülyén néz ki sztem.
17 F
8/11 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már bordóra, de nem lehet meszes festékből olyat kikeverni! Köszi amúgy! Már kezd kirajzolódni a kép, de azért írjatok még! (rímbe szedtem!)
2010. szept. 14. 18:40
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, jó gyorsak vagytok! Azt sajnos nem tudom, hogy milyen fajta festékkel lesz színezve!
2010. szept. 14. 18:42
10/11 anonim válasza:
sötétnari-kivizöld! én erre szavazok! a kedvenc szinkombinációm. üde, fiatalos, friss, izgalmas! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!