Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerinted durva ez?

Szerinted durva ez?

Figyelt kérdés
Amit vettünk új lakást nagyon szép. Azonban a kazán a fürdőben van. A gáz hadd legyen. De a vegyes durva. [link]
2022. márc. 29. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, hogy egy helyiségben van a két kazán, a bojler meg még a mosógép is. Már csak egy másik helyiséget kellene kialakítani egy normális fürdőszobához.
2022. márc. 29. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért jó ha két kazán egy helyiségben van?
2022. márc. 29. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy normális házban a teljes gépészet -a csövekkel, kábelekkel és a tüzeléssel járó rumlival- le van tudva egyetlen mellékhelyiségben amit kazánháznak hívnak.

Csak azt nem értem, hogy miért van a kazánházban a fürdő is??

Vagy a fürdőben a kazánház??

2022. márc. 29. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyet még életemben nem láttam. Elképesztő...

Nem tudsz valahonnan lecsípni pár négyzetmétert fürdőnek? Sok nem kellene, mert a WC (ha itt van, maradhat itt), a bojler, a mosógép szintén maradhat itt, így csak egy zuhanyzónak és egy mosdónak kellene egy külön helyiséget csinálni (lehetőleg emellett), amihez elég pár m2.

DE így vetted ezt a lakást, nem? Szóval jártál a fürdőben vásárlás előtt, nem? Nem értem, hogy most miért vagy ezen megrökönyödve...

Hogy én megvagyok, az rendben van, de Te?

Tetszik, hogy színben passzol a mosdókagylóhoz. :)

Egyébként ez ház, nem lakás, ha nem tévedek! (???) Lakásban vegyestüzelés ma már nagyon ritka...

2022. márc. 30. 07:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Van olyan rokonságomban ahol az ebédlőben van a kazán..
2022. márc. 30. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Az praktikus, mert pl. ebédelésnél két kanál bableves közt tud rakni a tűzre is.

Amúgy ha ez felétek teljesen normális, akkor minek írtad ki a kérdést??!

Főleg, hogy nem látatlanban vettétek meg a házat.

2022. márc. 30. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!