Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek ez így van? Vagy...

Szerintetek ez így van? Vagy én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm szerint csak úgy szép a lakás ha kézimunkával van kidiszitve... Pl a konyhában az asztal fölé a falra egy hímzést feltenni... Én nagyon nem értek vele egyet, ugyanis mostanában sehol se láttam ilyent, nem nagyon teszik, vagy ez csak az én véleményem?

2022. márc. 27. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
60 as években volt divat a himzes stb....nekem sem tetszik.
2022. márc. 27. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát az ő lakása, neki kell tessen.:)

Szerintem is lehet sokféleképpen szép a lakás.

2022. márc. 27. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem szeretem a lakásomat felesleges lomokkal tele rakni és ezek nálam pont ebbe a kategóriába esnek.
2022. márc. 27. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a modern minimál keveredik a fával, kővel, a lehető legkevesebb porfogó felülettel.

Pl: olyan a gress járólapom, hogy 26 különböző fa mintával rendelkezik. kb úgy kell elképzelni, mint a mikor felszeletelnek a fatörzset és minden szelet más mintájú és árnyalatokban eltér de az alapszínek ugyan azok. A csempéim pedig kőhatású gress lapok.

Ide nagyon nem passzolna egy csipkés hímzett terítő, mint amiket nagymamám horgolt/hímzett egész életében. Ez volt a hobbyja.

2022. márc. 27. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon letisztult, modern stílusú a házam. Eszembe nem jutna ezt a hatást összekutyulni egy fali hímzéssel. Nekem nem is tetszenek ráadásul, de van olyan rusztikus hatású tér ahol jól tud mutatni. Na, nálam nem.
2022. márc. 28. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!