Szerintetek ez így van? Vagy én gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm szerint csak úgy szép a lakás ha kézimunkával van kidiszitve... Pl a konyhában az asztal fölé a falra egy hímzést feltenni... Én nagyon nem értek vele egyet, ugyanis mostanában sehol se láttam ilyent, nem nagyon teszik, vagy ez csak az én véleményem?2022. márc. 27. 17:50
1/5 anonim válasza:
60 as években volt divat a himzes stb....nekem sem tetszik.
2/5 anonim válasza:
Hát az ő lakása, neki kell tessen.:)
Szerintem is lehet sokféleképpen szép a lakás.
3/5 anonim válasza:
Eleve nem szeretem a lakásomat felesleges lomokkal tele rakni és ezek nálam pont ebbe a kategóriába esnek.
4/5 anonim válasza:
Nálam a modern minimál keveredik a fával, kővel, a lehető legkevesebb porfogó felülettel.
Pl: olyan a gress járólapom, hogy 26 különböző fa mintával rendelkezik. kb úgy kell elképzelni, mint a mikor felszeletelnek a fatörzset és minden szelet más mintájú és árnyalatokban eltér de az alapszínek ugyan azok. A csempéim pedig kőhatású gress lapok.
Ide nagyon nem passzolna egy csipkés hímzett terítő, mint amiket nagymamám horgolt/hímzett egész életében. Ez volt a hobbyja.
5/5 anonim válasza:
Nagyon letisztult, modern stílusú a házam. Eszembe nem jutna ezt a hatást összekutyulni egy fali hímzéssel. Nekem nem is tetszenek ráadásul, de van olyan rusztikus hatású tér ahol jól tud mutatni. Na, nálam nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!