Fa reluxa wenge színben mennyibe kerülhet, erre a jó vastag jó minőségűre gondolok?
Figyelt kérdés
egy dupla ablakról van szó, normál méret. mennyi lehet, nagyon drága? illetve nehéz tisztán tartani?2010. szept. 13. 10:37
1/5 anonim válasza:
Nézd meg esetleg nálunk, mi voltunk a bemutatótermükben is.
tisztán tartani annyira nem nehéz, én nagyon enyhén nedves ronggyal szoktam időnként áttörölni, egyéb ápolást nálunk nem igényel
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nézegettem a neten már mindenhol... De árat sehol sem találok. kiváncsi vagyok, h kb mire számítsak, mert fogalmam sincs, ugyanis árat nem írtak sehol, csak ajánlatot lehet kérni.a tietek milyen árban volt ha szabad kérdeznem? köszi
2010. szept. 13. 10:48
3/5 anonim válasza:
pont azt az oldalt linkeltem be, ahol az árak vannak. Illetve ki kell választanod, hogy milyen vastagot szeretnél és ott már táblázatosan látod az árakat. Mi több helyre kértünk a lakásban, gyakorlatilag majdnem az összes ablakra, így elég borsos volt az ára, de nem bánta meg. 25 vagy 50 cm széleset szeretnél?
4/5 A kérdező kommentje:
tök nem vagyok képben, nézegetem ezeket az oldalakat, igazából élőbe lenne jó megnézni. 2db 50cmes kell nekem. ezeknél egyébként minegyik takarja magát az ablakketete is, vagy vannak fajták? mképp megnézem, úgy lesz a legjobb! láttam hogy az árlistás oldalat linkelted!Köszönöm!
2010. szept. 13. 12:04
5/5 rasman válasza:
Van egy oldal, ahol rajta van minden információ a fareluxákkal kapcsolatban, árak is.
www.fareluxa.info
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!