Vettünk egy új matracot. Kemény, mint az állat (10). Fáj a hátunk rajta egy hét után is. Ez fog javulni majd idővel, ha összeszokunk újdonsült matrac barátunkkal, vagy kidobtunk több, mint 130 ezret, és vegyünk egy puhábbat?
Nincs vissza küldési lehetőség? Általában szokott lenni.
Ha egy hét után is szenvedtek rajta, nem hinném, hogy a közeljövőben hozzászoknátok.
Mi is most vettünk e hét szerdán és a miénk meg nagyon puha. H2 keménység. Boxspring ágy.
Cseréljünk.
Az üzletben kipróbáltam, feküdtem rajta pár percet, de az nem tűnt életszerűnek, hogy ott aludjunk pár éjszakát a bútorboltban.
Nem volt időnk sokat keresgélni, a régi ágyunk menthetetlenül tönkre ment, muszáj volt SOS egy új.
Egy hét az semmi, még időd se volt megszokni. Az IKEA fórumon is 1 hónapot szoktak javasolni minimum.
Amúgy utolsó albérletemben nekem is iszonyat kemény matrac volt (Rottex) az elején nagyon gyűlöltem, de amikor megszoktam, iszonyat kényelmes volt aludni rajta. Azóta is visszasírom!!
Az új lakásomban most sajnos nincs keret arra, hogy megvegyek egy francia ágyat, így használom a régi egyszemélyesemet, ami azért puhább. De ha csere lesz, akkor olyat veszek ami az albiban volt :)
Adj időt neki, jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!