Ikeából nektek mennyire jött ki konyhával együtt egy 29nm-es lakás teljeskörű berendezése?
Airbnb jellegű berendezést szeretnék, Ikeából lesz minden. Ott van lakástervező szolgáltatás, velük terveztetném meg a szettet.
Szeretnék nekik mondani egy megközelítő összeget, amibe férjen bele a berendezés, emiatt kérdezem a ti tapasztalataitokat.
Városliget, Hősök tere környékén van a lakás, nem tudom, hogy ez szűkíti-e valamennyire a célközönséget.
A berendezést lehetőség szerint minél olcsóbban szeretném megoldani, amíg ez nem megy a minőség rovására.
Egyébként egy légtér az egész. Ágyat külön nem szeretnék, hanem egy átalakítható kanapé lenne az ülő és alvóalkalmatosság egyben.
"Airbnb jellegű berendezés"
az mit jelent? van egy olyan stilus hogy airbnb? vagy airbnbnek akarod majd kiadni a lakast? ez miert szamit a kerdeshez?
4. Hát nem tudom van-e vki aki pont egy ilyen minilakast rendezett be...
Az ikea honlapjan szokott lenni konyhaösszeallítás, arral. Azt kene megnezned. De ugye azt se írtad, hogy hány folyóméter lenne a konyha...
tenyleg nincs sok ertelme itt szamokat irni.
valaki be tudna rendezni egy ilyen lakast konyhastul 500e forintbol, masnak meg 2M lenne ugyanugy ikeaban. es mindketto azt mondja hogy ez a legjobb ar/ertek arany, es lehet igazuk is van mert ikeaban a dragabb butor altalaban van is annyival jobb
nekem pl etkezoasztal + 4 szek volt 340 ezer, masnak lehet ugyanez 50 ezer. most akkor ezzel mire mesz?
Vegyél inkább galériaágyat, ha engedi a belmagasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!