Milyen Luxus franciaágyat ajánlanátok, amelyen 4 ember is tud kényelmesen szexelni és aludni?
Akár több millióba is kerülhet, mivel hogy 4 ember szállna bele az árába.
A felsőhatár az 3 millió forint.
Viszont én már nézelődtem és nem találtam ilyen gigantikus méretekben…
1 átlagmagasságú férfinak és 3 nagyjából átlagmagasságú nőnek kell… Mindenki inkább sportos testalkatú. Vagy legalábbis senki sem foglal az átlagosnál több helyet.
El lehet viccelni, de ez komoly kérdés, így légyszíves inkább ne!
Márkákat, ágy típusokat, vagy akár konkrét linkeket várok.
Esetleg tapasztalatokat, ha valakinek volt már része 4 felnőtt emberes együttalvásban, hogy miként tudták elérni a kellő kényelmet.
Köszi a válaszokat!
#3. Gondolkodtam rajta, hogy nem ide írom, de mivel szexuális témát is érint a kérdés, ezért az oldal szabályzata szerint nem 18 éven aluliaknak való…
Ha máshova írom, onnan lehet hogy törlik.
Az a baj, hogy én mindenhol ilyen 200*200 centis francia ágyakat találok csak… És nem találok olyat amit egyedi méretben is árulnak.
Találtam egyet amit lehet kérni egyedi méretben, de abból a 180*200 centis fekvőfelületű verzió is 3.300.000 forint ami a keretünk felett van… Nyílván ez még beleférhetne, mert annyira sokkal nem haladja meg a keretet, viszont az egyedi méretre gyártott, nagyobb az biztos hogy ennél sokkal drágább lenne.
A három csaj fizet hogy veled szexelhessen?
😂
#9.
Ez egy nem hagyományos kapcsolat.
De ez ebben a kategóriában nagyon off… Ha már áttetettétek ebbe a kategóriába, akkor olyan dolgokat írjatok ami ide illik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!