Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mibe és hova pakoljátok a...

Mibe és hova pakoljátok a kulcsaitokat?

Figyelt kérdés
Előszobába szeretnék a bútorra valami tálat, amibe tehetem a kulcsaimat érkezéskor. Szerintetek milyen praktikus erre a célra? Szokás egyáltalán?
2022. febr. 9. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem fából vagy műanyagból legyen, mert csörömpölni fog.
2022. febr. 9. 20:25
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Most hülyülsz? Ezer féle falra szerelhető, kisebb-nagyobb, nagyon praktikus kulcstartót lehet kapni minden sarkon!
2022. febr. 9. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is praktikusabb a falra szerelhető változat
2022. febr. 9. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Előző albérletemben egy kis hajó formájú kulcstartó volt, nagyon szerettem. Bár mióta saját lakásban élek a zárban hagyom a kulcsot.
2022. febr. 9. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyámmal ketten élünk 1 fedél alatt, az övé mindig a zárban van belülről, én pedig a sajátomat a szobámban a komód tetejére teszem az irataim mellé, indulás előtt ott mindig megtalálok mindent.

A régi házunkban pedig az előszobában a bejárati ajtó mellett volt a falra akasztva egy kis tábla, rajta 3 kampóval, az volt a kulcsos.

2022. febr. 9. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

A falra ne akaszd ez már rég nem divat.

Egyébként a minap en is ezen gondolkodtam, hogy nekem is kellene vm. megoldás. Most albérletben lakom és a kulcsot belülről a zárban hagyom. Ha saját lakásba költözök akkor a folyosóra veszek egy konzolasztalt és egy kis négyszögletesre keményítettek bőr tálcára gondoltam. Ebbe nem csörög a kulcs. Nagyon mutatósak készülnek filcből is.

2022. febr. 10. 06:04
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
A legrosszabb megoldás a kulcs zárban hagyása, ha bármi baj ér az ajtót kívülről szakember is csak feltöréssel bírja kinyitni míg ha kiveszed akár pótkulccsal, akár lakatossal sérülés nélkül be lehet jutni.
2022. febr. 10. 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Egyik kulcsot belülről a zárban szoktuk hagyni (szándékosan, hogy még véletlenül se tudjon bejönni még az a rokon se, akinek pótkulcsot adtunk :D ), a másikat felakasztjuk a fogasra.

Anyóséknak van ilyen kis tálacska, annyi hogy turkálni kell mire megtalálod azt a kulcsot amelyiket keresed, míg a felakasztottnál látod hogy melyik melyik.

2022. febr. 10. 09:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Szeretem én is felakasztani, de új helyre költöztem és olyan pici az előszoba, meg olyan rosszul kialakított, hogy van egy kicsi beépített szekrény meg egy cipősszekrény, fölötte tükör és maximum az ajtóra tudnám akasztani, de nem akarom összefúrni. Egyik zárban van odáig rendben, vagy férjemé vagy enyém, ki ér előbb haza ugye, de a másik olyankor csak cipősszekrényre le van rakva és félek összekarcolódik előbb-utóbb tőle, így oda szeretném a tálat. Ha elrakom most, csak a beepített szekrénybe tudom vagy ott marad benn egy kabátban, reggelente macera mindig előkeresgetni onnnan kocsikulcsot, mindent.

#6 válaszoló tetszik az ötlet, utána is nézek!

Mindenkinek köszönöm a választ!

2022. febr. 10. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

Egyedül élek, nem nagyon van se vendégem, se senkim. Ha bármi baj ér, akkor az ajtó lesz az utolsó amiért aggódni fogok. Ha meg menteni kell akkor a tűzoltó az bejön úgyis.

2022. febr. 10. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!