Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Laminalt padlo birja a felmosa...

Laminalt padlo birja a felmosas meg ilyeneket?

Figyelt kérdés

Konyhaban is ez lenne meg a nappaliban. Fel lehet rendesen mosni? Konyhaban ha lecsoppen meha vmi…

Nem fog felpuposodni meg ilyesmi?

Kicsit tartok tole

Egy 32-es kopasallosagut nezunk 8mm

2022. jan. 29. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Lehet kapni vízállót. Azt sem kell locsolni de bírni fogja a konyhában.
2022. jan. 29. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem öntöd nyakon 20 liter vízzel, akkor nem lesz baja. Felmosni nyugodtan fel lehet.
2022. jan. 29. 14:17
 3/12 Valentino BROssi ***** válasza:
45%
Csőtörés és lakás eláztatása után felpúposodik és sok idő még kiszárad. De a felmosástól nem lesz baja, ha csak nem a régi magyar "kiöntöm ide a felmosóvizet aztán majd a ronggyal feltörlöm a padlóról" módszerrel közelíted meg a problémát.
2022. jan. 29. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Erősen korlatozottan bírja a vizet. Ha beszivárog a víz az illesztésekbe, akkor felpúposodhat. Bő vízzel semmiképp ne moss ott fel. Nekem a szobákban van laminált, azokat maxhavi 1szer szoktam felmosni alaposan kicsavart moppal. Azt bírják. A napi/heti szitű felmosást nem. Illetve ami gondot okozhat: ha vmi ragacsos/paprikás/színes vmi kiömlik, és beszivárog az illesztésekbe. Na, azt onnét soha ki nem szeded Ha nem szimpi a járólap a konyhába, akkor javasolnék vinyl-padlót. Őszintén: én lamit padlós konyhát csak katalógus-fotókon láttam, az életben még nem. Fotókon jól mutat, de nem véletlen,hogy a gyakorlati életben nem terjedt el.
2022. jan. 29. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Konyhába nem ajánlom!
2022. jan. 29. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Bő vizes felmosás nem ajánlott.
2022. jan. 29. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Nekünk az előszobában van 10 éve. Minden nap fel van törölve és semmi baja nincs. A konyhában azért necces, mert ha véletlenül kiborul egy tál valami akkor az beszivároghat az illesztéseknél.

A vízálló laminált padló nekem olyan mint a linóleum. Igénytelen műanyag hatása van.

2022. jan. 29. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
A laminált padló legfelső rétege műgyantás réteg. Nem tudja magába szívni a vizet, csak ha felsértik.
2022. jan. 30. 03:26
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Vinyl pabloban gondolkozz. Kicsit drágább, de sokkal jobban bírja a vizet és egyéb törődést.
2022. jan. 30. 08:24
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Amit biztos nem bír: a székhuzigálást, vagy a gurulós szék kerekeit. Azok hamar felsértik a felületét, és azokat a karcokat onnan mát semmilyen felmosással nem tünteted. Szóval mindig emeljétek a székeket, ha arrébb akarjátok rakni, soha ne húzgáljátok a laminálton!
2022. jan. 30. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!