Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » T1 vennétek gamer széket...

T1 vennétek gamer széket kipróbálás nélkül?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ha nem kényelmes, nem a boltban derül ki, hanem majd otthon, aztán ha nem nyert, vissza lehet vinni. Így voltam vele, de bejött.
2022. jan. 27. 22:22
 2/9 A kérdező kommentje:
S te milyen széket vettél?
2022. jan. 27. 22:40
 3/9 anonim válasza:
100%
Én úgy vettem hogy vétel előtt 4 éve ültem egyszer benne egy media marktban. De amúgy pacek. Trust restro 707
2022. jan. 27. 23:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Én egy Gamvis Phantomot néztem ki :D
2022. jan. 27. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Netről rendeltük, és ki sem bontottuk, mert ajándékba lett karácsonyra, sógoromat leptük meg vele a régi elnyűtt hálós gamer székét leváltva. Igazi ezermester, de a felső rész összeszerelése megizzasztotta, szerencsére viszont nagyon kényelmes. Gamvis Hyper
2022. jan. 29. 20:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon jók a gamvis székei.
2022. jan. 30. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Vettem. 150e Ft volt. Ment vissza kényelmetlen volt. Aztán vettem egy másikat 170 ért az kényelmes lett de bírt kb 8 hónapot és szethullott ( napi 8h játék)
2022. febr. 3. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, Spenc, mert az ár nem minden, attól is függ, melyik gyártónak mennyiért éri meg, vagy mennyire van magától elszállva! Egy szék lehet drága, de sz#r (mint a Te esetedben is), vagy olcsó, de jó, az ár nem mindig van egyenes arányban a minőséggel! Kényelem - kinek mennyire, élőben kell kipróbálni vásárlás előtt, ha van rá lehetőség!

A Gamvis Hyper-t sógoroméknál kipróbálva nekem nagyon kényelmes volt, kíváncsi leszek, meddig bírja!

Big Vencouver - mondjuk nem gamer, hanem irodai forgószék, de 235 kg teherbírással tuti nem menne tönkre egyhamar, ráadásul 15 cm vastag párnázás, és csak 70-90 ezer Ft között van!

2022. febr. 3. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Na találtam egy király széket, boltba is ki tudtam próbálni!:D
2022. febr. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!