Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A Bútor1-ről rendelt bútor...

A Bútor1-ről rendelt bútor bontatlan állapotban visszaküldhető?

Figyelt kérdés
Van valakinek ezzel bármi tapasztalata? Esetleg a pénzt is visszaadják?

2022. jan. 22. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez a #10-es annyira erőlködik, hogy igaza legyen közben majd beszarik. A Bútor1 is egy a sok tucat bútor-raktáráruház közül, ami árulja ugyanazt a 30 féle tucat bútort tucat színekben.

Nem tudom, mikor álmondtad meg, hogy ezek EGYEDILEG gyártanák a vevő igényei szerint, de lassan ideje felébredni...

És de, a bútor (a konzumer lapraszerelt bútor) általában pont az a termék, ami tucatszám áll az összes színben, vagy a bútoráruháznál vagy a forgalmazó raktárában. Maximum arra kell várni, hogy a forgalmazótól elhozza a bútorbolt neked...

És kiábrándítalak, az IKEA sem egyedileg gyártja le neked a 189357. ugyanolyan Pax gardróbot, hanem tonnaszám áll a raktárában...

2022. jan. 23. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
igen nyilván azért kell heteket várni a bútorra, mert hegyekben áll a raktárban
2022. jan. 23. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:

2021 november közepén rendeltem egy bútort, (Möbelix) 3 hétre ígérték, 4 lett belőle.

Az elemeken lévő gyártói címke szerint 2021 július és augusztusi gyártás volt. A csavar készlet meg februári :D )

Ez azért maradt meg, mert furcsállottam is, hogy hetek-hónapok teltek el a különböző elemek gyártása között.

De azért magyarázd már meg, hogy azt is az én egyedi igényemre gyártották le, hiszen 2021 júliusban már egyértelműen tudhatták, hogy én november közepén meg fogom rendelni... :D :D :D

Papa, azért kell heteket várni, mert annyi idő, amíg egy lengyel raktárból idehozzák. És nem indul csak neked egy üres kamion a szarodért, hanem összevárnak 10-20-30-50 rendelést, hogy elhozza a teherautó...

2022. jan. 23. 13:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Jah, és hozzáteszem, hogy rendeléskor a nő látta, hogy a forgalmazó raktárában VAN, azért lehetett egyáltalán megrendelni. Azért is írta a szerződésre a kb 3 hetet, mert általában annyi idő mostanság mire megjön...

Az étkezőasztal amit kinéztem arra azt látta hogy a forgalmazó raktárában sincsen, ezért nem is vett fel rá rendelést... Uh abból máshonnan mást vásároltam meg.

A büdös k.....a, pedig szerinted legyártották volna nekem egyedileg azt az asztalt. Csak téged kellett volna megkérdezniük.... :D :D

2022. jan. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!