Szerintetek sok ez az összeg egy ilyen Bivaly-Bőr űlőgarnitúráért?
Először is rólam, mindig is azt az elvet követtem/követem hogy egyszer jót mint évente sz@rt. Ebből következően minden bútorom tömör(vagyis masszív) fából van. (Hálóban Dió, a Nappaliban cseresznye)
Most elérkezett az ideje hogy új űlőgarnitúrát vegyek a meglévő helyett.
Meg is találtam álmaim darabját, mint méretre mint színre, egy Bivalybőr szettet. (1x 2,5 Személyes 2,2m széles és 2x Fotel 1,5 személyes 1,2m széles) amit tudni kell róla hogy ez is tömör fa vázon van, és minden része Bivalybőrből van mint pl. A hátulja vagy az alja(ez fontos nekem mivel a legtöbb bőrgarnitúrának csak az űlőrésze bőr a többi utánzat.)
Eddig minden jó, de van egy ára is 1,7millióba van szállítással együtt (amit sikerült az üzletben belealkudnom)
Namármost ez a mostani árakkal és világban szerintetek reális ár/rendben van? Most kb 6éve a mostani szettem ami ugyancsak bőr, igaz disznó, 900 valamennyibe volt.
Mindenkinek köszönöm aki válaszól és időt szán erre a kérdésre. :)
Ahhoz képest, hogy elvileg mindenből egyszer akarsz jót venni elég furcsa döntés egy még csak 6 éves ülőgarnitúrát lecserélni. Az én nappalimban 1967-es bútorok vannak amit a nagyszüleim vettek, ez nem hogy bivalyt vagy disznót, de még bőrt is csak képen látott, a váza is pozdorja, újkori ára is a filléres kategóriában volt, mégsem kell lecserélni.
Tedd fel magadnak ezt a kérdést úgy, hogy mennyit ér a mostani disznóbőr kollekciód és ha annyira jó, akkor miért nem akarnak többet adni érte a használt bútor kereskedők.
Mi általában 5 évenként váltunk ulőgarniturát. A mostani kb. 3ezer euróban fájt ezelőtt 4,5 éve. (XXXL Lutz) Bőr, nagyon szép, nagyon kényelmetlen dizájnos darab. Egy igazi eyecatcher minden lakás dísze lehetne. Eladtuk az ingatlanunk és bent hagytuk.
Soha többet ilyet nem veszünk.
Minden fél évben le kell ápolni, port kell törölni róla, hideg, 5 év alatt meg lehet unni. Az a rész amit többet lett használva teljesen besüllyed.
Lehet, hogy a bőr jó, a garnitúra rugozataba nem látsz bele. Én nem venném meg. Ha csak a büdzséd felét fordítod az új “jövevényre” már akkor is megfelelő minőséget fogsz kapni.
Mi szövet sarokkanapét tervezünk, ipari dizájn, márkás, de fél milliónál nem kerül többe.
Ha megvan rá a zsé és tényleg olyan frankón néz ki akkor miért ne?
Amúgy betehetnél egy linket, engem is érdekelne valami igazán szép bőrbútor.
A mi zsiráfbőr ülőgarnitúránk az volt a drága.
Ez a bivalybőr nekem nekem olyan átlagos de ha neked ez tetszik akkor vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!