Dekorációs 5letek egy modern házba?
A nappalim üvegasztalán van egy bronz elefánt, ami egyben párologtató is, az orrmánya a bejárati ajtó fele néz. Mellette kagylóbó álló ötágú csillag, ami az ékszereknek, vagy bizsuknak a tartozéka. Van rajta még egy csodaszép üvegváza aranyszegéllyel. És a bibliám egy kereszttel. Hatalmas legyező a falon, egy szép kis polc, amin ezoterikus dolgok vannak, budha szobrok stb. Ez én festettem pink színűre.A szétnyithatós bordó ülőgarnitú
ránkon citromsárga és narancssárga díszpárnák vannak. Egyébként a miénk is egy modern lakályos sorházi lakás. De ugye tudod mindenkinek más az ízlése. Sok sikert a berendezéshez.
Nálunk az egész ház barna-bézs, ennek jegyében próbálok díszíteni. Most nemrég pl. beszereztem egy amorf formájú kézzel készített agyag edény, amire sötétbarna "mázat" égettek! Picit magas, és az oldala olyan mintha meg lenne repedezve hosszában! Na mindegy nem is igazán az edény a lényeg. Ez az edény 3 rekeszes. Az egyikbe tettem sárga zúzott követ. Apukám épp az üzletünkhöz ilyet rakatott, fogtam pár marékkal és elhoztam. Tök jó, és olcsó megoldás. A második rekeszbe tettem barna üvegkavicsot, a 3.ba pedig engedtem vizet (lehet bele), és raktam bele egy barna, és egy bézs színű teamécsest. Tök jól mutat! De tényleg. A férjemnek nem tetszett az edény, amikor hazahoztam, de most már el van tőle ájulva.
Szerintem pl az üvegkavicsikkal sok mindent fel lehet dobni. Nekünk tele van az egész lakás vele. Van a bárpulton, az ablakpárkányokon, a fürdőben a mosdópulton, a wc-t leválasztó falon. Nagyon feldobja. És a takarítás sem bonyolultabb, gyorsan összekapkodom, letörlöm a felülelet, és kész. Kaptam egy sima vázát valakitől, ami annyira nem tetszett, mert túl egyszerű volt, virágvázám meg már rengeteg volt. Hogy ne vesszen ez sem kárba, rétegezve teletöltöttem üvegkaviccsal. Egy sor barna, egy sor átlátszó. A legtetejébe pedig barna szárított virágot tettem! Nagyon feldobta!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!