Ha csak simán a matracon alszunk annak milyen hátránya lehet (bővebben a megjegyzésben)?
Figyelt kérdés
Szóval a hálószoba fel lett újitva, szép minden. Laminált padló van, padlófütés nincs, csak egy konvekciós fütőpanel. Még nem találtam megfelelő ágyat a matracokhoz, meg lassan úgy vagyok vele nem is keresek, mert tök praktikus pl ha takaritok könnyen lehet mozgatni a matracot az ággyal ellentétben, attól is félek a mai ágyak kevésbé tartósak már és összetörik igy egy hibalehetőség kizárva. Van a matracon szép huzat, szerintem jól is néz ki, de milyen hátránya lehet?2022. jan. 10. 19:30
11/15 anonim válasza:
#10: igeny ezért találtak ki az ágykeretet, ami furfangosan megoldja egy csapásra az összes problémát, amit leírtál
12/15 A kérdező kommentje:
1 éve van igy, családi ház, még szerencsére nincs penésznek nyoma. Amúgy nem szoktam emelgetmi, simán álá tolok valamit az egyik vége alá ami megemeli annyira hogy átjárjon a levegő alatta, mostanában pl egy kemény párnát.
2022. jan. 11. 17:40
13/15 anonim válasza:
Most komolyan azert nem veszel agykeretet, mert osszetorik? Nem tudom, nekunk a legalapabb, legolcsobb ikeas fenyo agykeretunk van, szoktunk durvan szexelni is, gyerek is ugral rajta neha, de meg nem sikerult tonkretenni 7 ev alatt.
Amugy meg persze mindenki azt csinal, amit akar, nem baj, ha nincs agykereted es a matrac szellozese nyilvan a te bajod, de ez annyira hulye indok, ilyet meg nem is hallottam soha :DD
De az, hogy parnat dugsz a matrac ala, edeskeves. Elobb-utobb bizony, hogy peneszes lesz.
Emeld legalabb fel neha.
14/15 anonim válasza:
Ha fel se emeled, akkor honnan tudod, hogy nem rohadt be? Párnát tolsz alá, beszarok! Mi az, rácsos ágy matrac vagy mi a szar, hogy egy párna megemeli és tud szellőzni alatta?
15/15 anonim válasza:
Nem praktikus.
Ha nincs kicsit megemelve, és rácson, akkor teljes felülettel érintkezik a padlóval és nem szellőzik - egy idő után párásodhat és bepenészedhet, főleg ha esetleg izzadós is a használó. Mami72
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!