Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Új fotelért 40 ezer sok?

Új fotelért 40 ezer sok?

Figyelt kérdés
Leárazva 59-ről. Nem kamu, régen is ennyi volt. Jyskben Gedved mindkét színben. 33%-os árengedmény. Mondjuk már lefoglaltam, utólag kérdem. :D Nagyon tetszik, és remélem kényelmes lesz.
2022. jan. 1. 20:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Gyorsan összeraktam, kényelmes. Nagy szemetek az árazók, mert most 45, de megint 59-ről leárazva, azt nem írják, hogy tegnap még 40 volt. :D
2022. jan. 3. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy kényelmesebb irodai- vagy gamerszék kezdődik 35-40 ezer körül, egy normálisabb fotelért 60-100 ezret is simán elkérhetnek, és akkor ez még csak az alsóbb kategória, szóval abszolút nem sok, inkább még olcsó is, csak nehogy a minőség számlájára írva legyen annyi!
2022. jan. 3. 23:09
 13/18 puritan ***** válasza:

Ezek szerint ötezerbe került a gyakorin feltett kérdés, meg a tanácsok. Csak az a baj, hogy azt a pénzt nem a válaszolók kapták meg.

Én a Mőbelixben több hónapot vártam, amíg a kinézett sarokülőt leárazták. De megérte, mert 100 ezret nyertem vele.

Egyébként tetszik a fotel, én is simán betenném a szobámba, ha szükség lenne rá. :-)

2022. jan. 4. 00:24
 14/18 A kérdező kommentje:
13: már megrendeltem, mikor kiírtam a kérdést
2022. jan. 4. 00:27
 15/18 anonim ***** válasza:
#12-es vagyok. Kedves kérdező, világosíts fel, mert volt már itt pár ilyen kérdés, de abszolút nem értem a logikát! Nem lett volna egyszerűbb előbb itt megkérdezni, és a válaszok alapján eldönteni, hogy megrendeled-e? Vagy ha már megrendelted, akkor utólag miért kérdezed meg?
2022. jan. 4. 00:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Azért gyakran szoktak az emberek döntést hozni, és utána megkérdezni, jól tettem-e... és nagyon rég meg akartam már rendelni ezt a fotelt. Lehet 40-nél felesleges volt feltenni a kérdést, mert először még 59-ért is megvettem volna tavaly, szerencsére nem tettem, és jó volt. Ha azt megkérdezem és írjátok, hogy sok lett volna, elfogadtam volna, annyit tényleg nem ér, max. 50-et.
2022. jan. 4. 01:01
 17/18 A kérdező kommentje:

Na jó... élvezem a kényelmes kis fotelt, tényleg jó belőle olvasni, de ma egy kicsit erősebben könyököltem rá a karfára, és konkrétan összetört a fája. A kárpittól nem látszik, sőt, alig kitapogatható, ha nem hallottam volna a reccset vagy ha megmutatnám valakinek, hogy nézze meg, mi a baj vele, nem venné észre, de ez azért ciki, ennél erősebbnek kellett volna lennie. Megtanultam, hogy rendesen kell benne ülni, nem nyomogatni túlságosan, és nem is túl lecsúszni benne, ám ez csak akkor lesz így, ha én használom, ha más, akkor hamar tönkremehet.

Ilyen szempontból tényleg nem ért 40 ezret, de a magas 59 ezres ár már pláne rablás lenne érte. Mondom, nem bántam meg, továbbra is használom, nincs külsérelmi nyoma, csak bennem lesz, hogy jajj, van benne egy nem látható törés a kárpit alatt.

2022. jan. 13. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Más szóval egy kalap szar. Egy fotelbe nem kéne olyan finoman ülni, mint amikor a szűz lány először ül a kukira. 40 rongyért szerintem mondjuk ennyit lehetett várni sajnos.
2022. jan. 13. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!