Új fotelért 40 ezer sok?
Ezek szerint ötezerbe került a gyakorin feltett kérdés, meg a tanácsok. Csak az a baj, hogy azt a pénzt nem a válaszolók kapták meg.
Én a Mőbelixben több hónapot vártam, amíg a kinézett sarokülőt leárazták. De megérte, mert 100 ezret nyertem vele.
Egyébként tetszik a fotel, én is simán betenném a szobámba, ha szükség lenne rá. :-)
Na jó... élvezem a kényelmes kis fotelt, tényleg jó belőle olvasni, de ma egy kicsit erősebben könyököltem rá a karfára, és konkrétan összetört a fája. A kárpittól nem látszik, sőt, alig kitapogatható, ha nem hallottam volna a reccset vagy ha megmutatnám valakinek, hogy nézze meg, mi a baj vele, nem venné észre, de ez azért ciki, ennél erősebbnek kellett volna lennie. Megtanultam, hogy rendesen kell benne ülni, nem nyomogatni túlságosan, és nem is túl lecsúszni benne, ám ez csak akkor lesz így, ha én használom, ha más, akkor hamar tönkremehet.
Ilyen szempontból tényleg nem ért 40 ezret, de a magas 59 ezres ár már pláne rablás lenne érte. Mondom, nem bántam meg, továbbra is használom, nincs külsérelmi nyoma, csak bennem lesz, hogy jajj, van benne egy nem látható törés a kárpit alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!