Új fotelért 40 ezer sok?
Figyelt kérdés
Leárazva 59-ről. Nem kamu, régen is ennyi volt. Jyskben Gedved mindkét színben. 33%-os árengedmény. Mondjuk már lefoglaltam, utólag kérdem. :D Nagyon tetszik, és remélem kényelmes lesz.2022. jan. 1. 20:25
1/18 anonim válasza:
Szerintem sok. De a mai árakhoz nem az. Elszabadultak az árak.
3/18 anonim válasza:
Második válaszoló. Ő újat írt nem használt szart.
4/18 anonim válasza:
Igazad van az új szar az másabb.
5/18 anonim válasza:
Azért lássuk be, hogy a Jysk nem a minőségéről híres.
Lehet, hogy egy újszerű használttal jobban járna főleg, ha szinte kettőt is adnak ugyanazon az áron.
(A fentebb belinkelt szerint.)
6/18 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy van valami árbizonytalanság, mert ilyen nincs, hogy egy 59 ezres fotel 40-ért a tiéd. Az ár egyharmada elengedve, nyilván megéri nekik így is, tehát inkább normál értékén van túlárazva, ha a 40 sok, akkor az 59 már-már égbekiáltó luxus.
2022. jan. 1. 21:15
7/18 puritan válasza:
A Jysk árképzése az úgy néz ki, hogy a termékeket beárazzák egy irreálisan magas árra, amennyiért a kutya nem veszi meg. Aztán ráírják, hogy akció, ja nem... azt hogy "kampány" és leengedik az árat kb. a felére.
Majdnem minden nagyobb értékű árúnál, bútor, matrac így működik. Úgy is fel lehet fogni, hogy az a rendes ára a terméknek, csak időnként fölemelik. Na ilyenkor nem szabad megvenni.
Viszont ha nem vágtad tönkre a megvásárolt árút, tehát nem látszik rajta, hogy használt, akkor szó nélkül visszaveszik, és visszafizetik az árát.
8/18 puritan válasza:
9/18 anonim válasza:
40 ezer számomra sok egy fotelért, de ha a mai árakat nézzük, akkor szerintem csak ennél drágábban talál az ember, szóval ahhoz képest nem sok.
10/18 anonim válasza:
Nem sok. Egy nornalis fotel 100 e ft manapság,a mubor,nem a bor. Szoval jo ar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!