Strapabíró gamer szék gyereknek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fiam (14 éves), áprilisban kapott egy 40ezer forintos gamer széket, de a háttámlát tartó T alakú fém eltört a heggesztésnél. Próbáltuk újraheggeszteni, de ugyanúgy eltört. Így arra jutottunk, hogy veszünk egy új széket neki. Olyan kellene, ami bírja a strapát hosszú távon. Milyen széket ajánlotok? Esetleg irodai műbőr szék? Mire figyeljünk a vásárlásnál?2021. dec. 19. 13:01
2/5 anonim válasza:
Általában súlyra határozzák meg a székeket. Viszont nem megfelelő használat, pl billegni próbál vele okozhatja a háttámla törést.
Nekem egy Zenga Extreme forgószékem van kb 2 éve, én is minden féle kitekert pozícióban fetrengek, billegek stb benne, még bírja, egyedül a fenék résznél kezd kikopni. Célszerű olyat választani, ami 120kg + terhelés van írva. igaz én 80 kg-mal a korábbi székemmel is hasonló probléma volt.
3/5 anonim válasza:
Ha úgy árulják, hogy gamer, akkor ugynazon minőségért dupla annyit fizetsz, illetve ugyanazon áron sokkal rosszabbat kapsz. Kimondottan irodai székeket áruló szakboltban nézz körbe, ott vannak jók jó áron.
5/5 anonim válasza:
#4-es vagyok. Közben megtaláltam azt a széket, amit nemrég sógoromnak is kinéztem ajándékba, nagyon jó lett volna, de sajnos néhány hét alatt kifutott, szinte már sehol nem kapható! :(
Likeregal 920 : poliuretán műbőr, fej- és derékpárna, kihúzható lábtámasz, 115 kg terhelhetőség, 3 féle színben, mindössze 43-45 ezer Ft körül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!