Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy rendezzem be jól?

Hogy rendezzem be jól?

Figyelt kérdés

Szóval, úgy néz ki meg tudunk venni egy tetőtéri lakást, de én még soha nem éltem ilyen helyen, ugyhogy teljesen tanácstalan vagyok hogyan rendeztem be dizájnosan, otthonosan modern módon egy ilyen adottságú helyet.

A nappali a konyha es minden szoba egyik oldalán 140 cm magasságtól ferde a fal a tető miatt. Mindössze 2 rendes ablakom van a többi tetőablak. Milyenek legyenek a szinek a falon, a bútorok, hogy tágas modern legyen? Meg úgy összességében milyen tippeket adnátok egy tetőtéri lakás jó berendezésére és dizájnjára? Számomra nagyon fontos, hogy jól nezzen ki.

2021. dec. 15. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
En biztos csináltatnék ilyen alacsony szekrényeket azokba a holt terekbe, arra nagyon szuperek ezek a helyek.
2021. dec. 15. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy én a ferde falakat világosra festeném, vagy akár hagynám fehérre az egészet és majd a dekorral vinnék színt a lakásba. Nekem a rikító színek nagyon visszataszítóak, de ez egyéni ízlés kérdése.

Arra készülj fel, hogy sok egyedi bútorra lesz szükséges valószínűleg, ha praktikus tároló felületeket akarsz. Nyilván ez zsebbenyúlós kérdés. Sokan ezzel nem számolnak, pedig egyértelmű.

2021. dec. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!