Hol tudok az ikea skadis lyukacsos fali táblához hasonló táblát venni jóval olcsóbban?
Figyelt kérdés
Drágának találom az ikea skadis-t, tekintve, hogy csak egy vékony műanyag- / fa- darab. keresek valami olcsóbb alternatívát. Nem gond, ha fából van és/vagy natúr színű.2021. dec. 12. 13:23
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerinted nem kerestem már rá én is? :D Inkább a kérdésre válaszolj. Találni én is találtam, de még drágább mint az ikeás, ami teljesen nonszensz, tekintve, hogy sima farost lemez meg van 10x akkora alapterülettel fele annyiért, csak ugye azon nincsenek lyukak...
2021. dec. 12. 19:35
3/7 anonim válasza:
Milyen farostlemez??? Ezek műanyagból vagy fémből vannak
4/7 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted egy fa lap nem képes ellátni ugyanazt a feladatot amit egy műanyag lap? Nekem tökéletesen elég lenne a fa is, nincs jelentősége.
2021. dec. 12. 19:47
5/7 anonim válasza:
Hát megnézném, higy egy farostlemezből hogy csinálnak ilyet 🤦♀️
6/7 anonim válasza:
Hová szeretnéd tenni?
Én amikor a műhelyfalat készítettem, akkor sima perforált lemezt vettem, 2mx1m-es táblát 4es furatokkal.
Pl:
Aztán ahová akasztani akarok valamit, ott kapott egy 4es csavart 2 anyával, így máris megvan amire akasztani lehet a kulcsokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez jól néz ki, még utánanézek ennek. Köszi. :)
2021. dec. 13. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!