A régi csaptelepeket szeretnénk lecserélni. A szerelő szerint MOFÉM tipust vegyünk, de ez elég drágának tűnik. Van hasonló minőség kicsit olcsóbban? Pl. az OBI saját márkás Baliv (10 év garancia) Vélemények?
A Mofém igencsak az olcsóbb kategória.
Annál olcsóbbat ne vegyél.
Inkább Kludi vagy Hansgrohe, nézd meg az árait.
És ezek sem a drága kategória.
A szerelő nem mond butaságot.
Ezekhez bármikor lehet alkatrészt is venni,ha szűkséges.
Az OBI garanciájában 10 éves távra nem bíznék meg.
az obis és praktikeres saját márkás csapok egy nagy rakás sz.rok!
Ezeket Ne vedd meg,mert hulladékok,gyenge,műanyag bóvlik. A jó csap onnan ismertetik hogy sárgarézből készül,és SÚLYA van neki,azaz anyag van benne.
Vegyél inkább egy mofémet,de ha engedi a pénztárcád akkor kludi, Grohe
Mofém alá tényleg ne menj.
Jól mondja a szerelőd.
Az a legolcsóbb a megbízható kategóriában.
Ahogy már előttem is írták Grohe vagy Kludi a legjobb, de azok valamivel drágábbak.
Mi két éve amikor a házat újítottuk, Mofém csaptelep lett a konyhában és a fürdőszobai mosdónál. A zuhanynál valami olcsó lengyel lett a választás. A mosdónál mindig is rossz volt a csap, szorult stb. aztán folyni is kezdett. Garanciális ügyben telefonáltam párat, mivel nincs vízlágyító, nincs garancia se. Köszi szépen. A konyhai az nem rosssz, viszont a legjobban működő az olcsó lengyel zuhanyos... A fürdőben most Lidlis van. Veri a lengyelt is....
Szóval én nem ajánlom a Mofémet, a vizszerelőm annó nem foglalkozott vele hogy mit rak fel, bár ő kludit hozott volna ha vele hozatom, viszont akivel beszéltem a dologról építkezésen többet is, ő évek óta nem rak fel mofémet, sok a panasz rá, kludit ajánlotta, vagy ha gazdag vagy hansgrohe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!