Szerintetek melyik mutat "szebben" egy viszonylag kis méretű nappaliban? LED-es rejtett mennyezeti világítás, vagy oldalsó fali (félkör alakú) lámpák a falakon?
Figyelt kérdés
A rejtett világítást valahogy így képzeltem el: [link]
Vagy: oldalsó fali lámpákkal egy-egy falon:
2021. dec. 9. 12:42
1/6 anonim válasza:
A rejtett világítás!
Legjobb döntésem volt.
Csak arra figyelj, hogy legyen teljesítmény bőven.
És a plafon hófehérre legyen festve.
Nagyon komfortos diffúz fénye van, nem vakít, az egész szobában egyenletes világosság van.
A meleg fehér LED szalagot ajánlom.
2/6 anonim válasza:
Én is LED-es rejtett világításra szavazok.
Az, hogy milyen fehér, ízlés kérdése. De döntsd el előre, mert nagyon nem mindegy, nagyon más a hatása.
Nálam hideg fehér van az egész lakásban, mert nekem az tetszik.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is jobban mutatna a rejtett világítás
4/6 anonim válasza:
Rejtett LED nagyon hangulatos. Nálunk Spot lámpák is vannak, ha esetleg nagyobb fényre is szükség lenne.
5/6 A kérdező kommentje:
Én olyanon gondolkodom, ami változtatható színű, és fényerejű. A hagyományos fali lámpás világításon is filózok még, de egyre inkább tendálok a rejtett LED felé. Köszönöm, hogy írtatok :)
2021. dec. 10. 11:35
6/6 anonim válasza:
A változó szín felesleges (saját tapasztalat), viszont a fényerőszabalyzás hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!