Segítség, hogy és honnan legyen adventi szám az ablakomban?
Figyelt kérdés
Elvállaltam a kis településen, hogy a mi ablakunk lesz másodika. Aztán majd később huszonnegyedike is, tehát úgy kellene a 2, hogy később ki lehessen egészíteni 24-re.
Viszont nem tudom, miből és hogyan csináljam. Az ablakunk 16 osztatú, azaz "kazettás", tehát valami kisebb dolog kellene. Gondoltam ledes lámpára, de már sehonnan nem ér ide addig. Vagy fluoreszkáló matricára, de nem találok jó lelőhelyet.
Sajnos nagyon nem vagyok kreatív ilyen dolgokban, rendesen pánikolok. Megkönyörülne rajtam valaki?
Nézegettem házak ablakait a neten, de nem tudom, hogy csinálják, hogy fent maradjon és világítson is. :D
2021. nov. 28. 18:31
1/3 anonim válasza:
A többi számot vállaló szomszédok hogyan oldják meg?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2021. nov. 28. 22:01
3/3 anonim válasza:
Karácsonyfa led füzérből meghajtogatoc, celluxal ablakra rögzíted. Ami sok, az ablak alatt elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!