Hány nm2 lenne az legkisebb hálószoba amiben tudnál élni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 22:02
1/11 anonim válasza:
3 nm, abban tudnék aludni, remélhetőleg meleg is lenne.
2/11 anonim válasza:
Aludni, vagy lakni...pl. ha csak szobát bérelnék egy lakásban?
3/11 anonim válasza:
Jártam már olyan lakásban, ahol egy nem egészen 5 nm-es cselédszobában lakott valaki. Hát, nyilván mindent meg lehet szokni, ha muszáj, de nekem az már kicsi lenne. Akkor is, ha tényleg csak aludni mennék be.
4/11 anonim válasza:
6 nm-ben már elfér 1 egyszemelyes agy, 1 asztal, 1 szekrény. Hálónak ez több is, mint elég. Élni, az más kérdés. Sok cuccom van.
6/11 anonim válasza:
Alapvetően nem a hálószobában élek így értelmét veszíti a kérdés.
De egy 6 m2-es panel szobát is be tudnék úgy rendezni, hogy amennyire kell, élhető legyen. Ágy, kis gardrób, íróasztal meg egy kis szekrény férjen el.
7/11 anonim válasza:
Évekig laktam egy 5 négyzetméteres szobában.
8/11 anonim válasza:
A mostani hálóm 5 nm, nyilván nem ebben töltöm a napot. Építkezésnél már 10 nm körül számolok, szintén csak hálónak, lényegében alvásra csak.
9/11 anonim válasza:
Attól függ, a saját külön lakásomban egy hálófülke is elég lenne, amibe befér egy franciaágy. Ha lakótársak vannak, abban a szobában kell élni, akkor azért jobb a nagyobb, 10-től fölfele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!