Hol lehet rendelni klasszikus kinyitható kanapét vagy ülőgarnitúrát?
Mindenhol ezek az új ronda szürke 2 darabból álló valamik vannak. Nekem olyan 3 darabból álló régi fajta kellene 160x200 fekvő felülettel, jó vastag szivaccsal! A háttámla 2 darabra csukódik és az ülőke a 3.
Vagy L alakú garnitúra is jó lenne ilyen méretben. Aminek ki kell húzni és felnyitni a fekvő részét!
Természetesen nem 2-300eFt kategóriára gondolok, hanem ami olyan 100 körül van, az az egyszerűbb! Régen mindenhol voltak ilyen szettek vékonyabb szivacsozással. L alakú 1 fotellal vagy 3 ülőhelyes L alakú + 2 ülőhelyes kombinációk, de most nem találok csak fél milliósban!
9. és 11. köszönöm, itt már stimmel a méret! Ebből a 2 félből állóból eddig csak 120ast találtam az ismertebb helyeken! :)
Felőlem kattanhat ahogy azok a régiek, nem zavar, csak jó nagy legyen, ne kelljen édesanyámnak és testvéremnek valami kis akármin nyomorogni mikor eljönnek majd az immáron saját lakásomba! :)
Na, örülök, hogy sikerült segíteni.
Viszont cserébe megmutathatnád a keskenyebb ágyakat, mert én meg azt nem találtam.:) Használtan találtam életemben egyet, 128 cm széles.
És ez a legolcsóbb Budapesten azok közül, akiktől lehet kérni egyedi méretben.
16: Köszi. Csak egy kanapéágyat találtam ezeken az oldalakon, annak a fekvőfelülete 155x200 Cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!