Hogy lenne otthonosabb az otthonom?
Figyelt kérdés
Nincs sok kép a falon. Van kályhánk. De nem érzem otthonosbak.
16 vagyok
2021. szept. 29. 15:07
1/9 anonim válasza:
Csupasz a fal?
És milyen a padló? Függönyök, szőnyeg? Ágytakaró?
2/9 A kérdező kommentje:
Vannak függönyök. Szőnyeg is van a nappaliban. Nekem is volt 3 formaszőnyeg. De tönkrement. Szóval majd azt veszünk. Vörös árba a padló. Fehér falak, szekrények. A kanapé sötétbarna, az asztal is. Nekem 3 fal fehér, 1 kosbor.
2021. szept. 29. 15:19
3/9 anonim válasza:
"Vörös árba a padló" Az mi?
De milyen a függöny? Elég nagy felületet takar, nem mindegy, milyen, ha annak szép színe és finom tapintása van, sokat dob az otthonosságon.
A többi lakástextilnél szintén.
4/9 anonim válasza:
Én is a függönnyel kezdek.. Milyen színű, anyagú? Ezzel tudsz variàlni, egy szép függöny, drapèria öltözteti a szobàt. Ha fehér a bútor, én nem fehérre festenèm a falat, hanem valami kellemes meleg színnel, a padlót én se értem, minden esetre egy közèpszőnyeg is dob rajta. Rakhatsz növènyeket, làmpàkat
5/9 A kérdező kommentje:
Rózsaszín az én szobámban a többiben fehér. És spagetti függöny. Azt akartam írni hogy vörösbarna
2021. szept. 29. 15:51
6/9 A kérdező kommentje:
De a kosbor ez egy virág és egy szín is
2021. szept. 30. 14:21
7/9 anonim válasza:
Ja, véletlenül egy értelmes szó.
8/9 anonim válasza:
mondjuk, ez a falszín - kosbor - eléggé meghatározó, főleg, ha esetleg sötétre sikerült. ehhez pl. zöldet, narancssárgát nem nagyon tennék. a sok fehér kicsit hideg, azt pl. színes díszpárnákkal, jó ágytakaróval lehet oldani. A falra is tehetsz textilt, ha tetszik. pinteresten nézegess képeket home design, decor, interieur decor stb. címszavakkal. pl. justina blakeney nagyon jó színes, otthonos tereket tud csinálni, adhat ötleteket
9/9 anonim válasza:
aesthetic room kulcsszóval is kereshetsz, az egy teljesen más stílus, ízlés. attól függ, nyilván, neked mi az otthonos. a kosbor inkább egy hűvösebb árnyalatú lilásrózsaszín. az egy rózsaszín függönnyel már meghatározza a szoba hangulatát. például számomra ez kizárja a pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!