Minőségi matrac elérhető áron európában?
Minden reggel fájó derékkal ébredek. Először azt gondoltam az életmódom lesz a ludas, de rendszeres mozgás és nyújtás mellett is maradt a probléma. Körbenéztem neten mit ajánlanak emberek, de azok a márkák akiket kinéztem mind amerikai cég, és csak oda szállítanak ki.
Érdekelne, hogy Európában van olyan gyártó, akik 300 000 Ft alatt minőségi matracot árulnak?
+1 Ti milyen keménységűt ajánlanátok, ha hason, háton és oldalamon is gyakran alszom?
Hol laksz egyeltalán, mert világviszonylatba írsz?
A hideghab matracok pontrugalmasak, anyaguknál fogva. Tehát ergonómikusak, ortopédok, ahogy a reklámszöveg mondja. A keménységet próbálni kell mindenképpen
Ne a neten nézegess, hanem matracüzletekben próbálgass, olvass az anyagaik után. Nem kell akárhányadik országból rendelni.
Magyarország.
Próbálgattam őket de a problémám alvás során alakul ki. Üzletben 10 percet fekszem rajtuk, azzal sajnos nem vagyok előrébb. Olyan márkát keresek, akik sok jó visszajelzést kapnak.
A rottex és matrackuckó is magyar és jók. Van sok matrac üzletben 30 napos cseregarancia, használd ki.
Nem hinném, hogy tengerentúlról kellene rendelni.
Alszom hason oldalt, háton, nekem ez van: [link]
Párom oldalt háton, és keményebbet kedvel [link]
Nekünk bejött.
E mellett ha találsz jó masszőrt, aki kiszedi a csomókat, fellazítja az izmokat, sokat számít, nekem a derekamra csak ez használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!