Megéri a kollégiumba új matracot venni?
(bocsi, ha rossz kategória)
Augusztus végén költöztem be egy tipikus budapesti egyetemi kollégiumba. A berendezés nyilván nem a legmodernebb, de ezzel nincsen problémám, az egyedüli, ami nagyon zavar, az a kényelmetlen matrac.
Elég vékony, süppedős szivacsos matrac van, amin nem bírok aludni, fáj tőle a hátam (egyébként is van egy komolyabb gerincferdülésem). Mások is panaszkodtak rá, voltak akik vettek új matracot. Viszont elnézve az árakat nem tudom megéri-e, főleg úgy, hogy elég nagy bizonytalanság van azt illetően, hogy a járvány miatt hazaküldenek-e a kollégiumból később az ősz folyamán (akkor nem tudom hogyan vihetném haza és itthon hol tárolnám). Illetve jövőre lehetséges, hogy átköltözöm máshova, ahol nem tudom kelleni fog-e.
Szívesen fogadok bármilyen tippet mivel lehet kényelmesebbé tenni a matracot, vagy hol tudok viszonylag "diákbarát" áron elfogadhatót venni.
Tudsz aludni, pihenni ezen a matracon? Nem.
Ha költözni kell, vagy nem kell már, majd eladod az újat.
Ha megteheted, szerintem megéri a befektetés, hiszen kipihentebb leszel.
Esetleg egy kemény (mondjuk kókuszrost) fedőmatrac? Mégsem olyan drága, mint egy teljes matrac, mobilisabb is.
Köszönöm a válaszokat!
A Jyskben voltam már fedőmatracot nézni, de az eladó azt mondta, hogy a túl puha matracon az nem segít, azt csak akkor éri meg venni, ha az alap matrac kemény, de puhábbat akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!