Tudnátok javasolni jó, strapabíró pedálos szemeteseket?
Az előzőnek hamar elromlott a pedálja, és erősen rozsdásodni is kezdett.
12 literes lenne az ideális.
A billenőssel az a baj, hogy nem túl higiénikus.
Szenzorost akartam először venni, de nem tudtam berakni a mosogató alá, mert az alacsony mennyezet miatt mindig ki akarta nyitni magát. (Infrás volt)
Esetleg van olyan szenzoros kuka, ami pl. mozgásérzékelő?
Én is nagyon sok szemetest kidobtam, mert semeddig sem bírta.
Nekem kizárólag ez vált be/felelt meg minden elvárásomnak.
Már másodjára vettem meg ugyanezt, mert természetesen ez sem örök életű!
9-es vagyok. Bocsi, látom, szenzorosat és 12 litereset szeretnél.
Hát ez nyilván nem az.
Billenőset én sem vennék, mint ahogy szekrénybe sem tenném, mert nekem az fontos szempont, hogy semmihez ne kelljen hozzá érnem a kezemmel, mert a konyhában a főzés előkészületei közben egyrészt nem tiszta a kezem. (nyilván nem koszos, de megfogom a húst, nedves marad; kidobom a papírtörlőt amivel valami olajos dolgot töröltem, olajos marad), másrészt ugye épp kidobom a hús csomagolását, aztán mondjuk szeletelném a húst. Hát nyilván nem szeretnék hozzáérni közben semmihez.
Aztán nekem a henger alakúak nem jöttek be. Egy tejes doboz, amit szétlapítva kidobok, mindig megakad a és már félig van a kuka.
Szerintem a műanyag csendesebb, higiénikusabb(an tisztítható) és nem rozsdásodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!