Perem nélküli WC csésze, mik az előnyök és hátrányok?
Figyelt kérdés
Ilyet tervezünk venni most felújításkor. Panel lakás, kicsi WC, tartály nem lesz. Azt tudom, hogy könnyebb tisztán tartani, mint a peremes változatot, de akinek ilyen van, megosztaná a tapasztalatait? Pl. amire gondolok, hogy illatosítóból csak a csészére tapasztható változat jöhet szóba, hisz nincs perem, amire rá lehetne lógatni az akasztóst. Bármilyen vélemény érdekel.2021. aug. 17. 10:07
1/8 anonim válasza:
Tényleg, mi értelme a peremnek?...
2/8 anonim válasza:
Ha megfigyeled, hogy a víz útja egy átlagos wc csészében milyen, beláthatod, hogy azért van perem, hogy a víz ne tudjon kisodródni belőle. Én pl. még nem láttam perem nélküli csészét.
3/8 A kérdező kommentje:
#2: [link]
Itt van pl egy perem nélküli. Attól, hogy nincs perem, a vízsugarat még irányítja a csésze kialakítása.
2021. aug. 17. 11:18
4/8 anonim válasza:
Viszont amire senki sem gondol de minket lecseszett a gasztroenterologus.... Hogy olyan wc nk van,ahonnan a szeklet azonnal viz ala megy,es nem lehet latni bizonyos elvaltozasokat. A csaladban van belgyulladasos,belbeteg,neki pld meg masnak is figyelnie kell,van-e benne ver. Illetve szeklet minta leadasat se egyszeru,mert ha viz ala sullyed,abbol mar nem vehetsz mintat. Bocs,ha gusztustalan a tema,csak erre senki nem gondol.
5/8 A kérdező kommentje:
#4: köszi, szerencsére nekünk ilyen problémánk nincs és remélem nem is lesz. 40 se vagyok még. Amúgy ez bármely mélyöblítésű wc esetén probléma lenne, nem csak a perem nélkülinél.
2021. aug. 17. 21:19
6/8 anonim válasza:
4#es vagyok,az en férjem sincs 40,megis megjárta sajnos. Igen,az összes melyoblitesu rossz ilyen szempontbol.
7/8 anonim válasza:
20:04... Igen ez gusztustalanul hangzik, de időnként előjön a téma, hogy fontos lenne a széklet önvizsgálata, illetve van akinek egyenesen kötelező.
8/8 anonim válasza:
Már van perem nélküli laposöblítésű wc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!