Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Perem nélküli WC csésze, mik...

Perem nélküli WC csésze, mik az előnyök és hátrányok?

Figyelt kérdés
Ilyet tervezünk venni most felújításkor. Panel lakás, kicsi WC, tartály nem lesz. Azt tudom, hogy könnyebb tisztán tartani, mint a peremes változatot, de akinek ilyen van, megosztaná a tapasztalatait? Pl. amire gondolok, hogy illatosítóból csak a csészére tapasztható változat jöhet szóba, hisz nincs perem, amire rá lehetne lógatni az akasztóst. Bármilyen vélemény érdekel.

2021. aug. 17. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg, mi értelme a peremnek?...
2021. aug. 17. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha megfigyeled, hogy a víz útja egy átlagos wc csészében milyen, beláthatod, hogy azért van perem, hogy a víz ne tudjon kisodródni belőle. Én pl. még nem láttam perem nélküli csészét.
2021. aug. 17. 10:49
 3/8 A kérdező kommentje:

#2: [link]

Itt van pl egy perem nélküli. Attól, hogy nincs perem, a vízsugarat még irányítja a csésze kialakítása.

2021. aug. 17. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Viszont amire senki sem gondol de minket lecseszett a gasztroenterologus.... Hogy olyan wc nk van,ahonnan a szeklet azonnal viz ala megy,es nem lehet latni bizonyos elvaltozasokat. A csaladban van belgyulladasos,belbeteg,neki pld meg masnak is figyelnie kell,van-e benne ver. Illetve szeklet minta leadasat se egyszeru,mert ha viz ala sullyed,abbol mar nem vehetsz mintat. Bocs,ha gusztustalan a tema,csak erre senki nem gondol.
2021. aug. 17. 20:04
 5/8 A kérdező kommentje:
#4: köszi, szerencsére nekünk ilyen problémánk nincs és remélem nem is lesz. 40 se vagyok még. Amúgy ez bármely mélyöblítésű wc esetén probléma lenne, nem csak a perem nélkülinél.
2021. aug. 17. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
4#es vagyok,az en férjem sincs 40,megis megjárta sajnos. Igen,az összes melyoblitesu rossz ilyen szempontbol.
2021. aug. 18. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
20:04... Igen ez gusztustalanul hangzik, de időnként előjön a téma, hogy fontos lenne a széklet önvizsgálata, illetve van akinek egyenesen kötelező.
2021. aug. 21. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Már van perem nélküli laposöblítésű wc.

2022. dec. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!