Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért baj ha azt szeretném,...

Miért baj ha azt szeretném, hogy a szobám fala fekete legyen?

Figyelt kérdés
Jövő nyárra tervezünk.Át lesz festve a ház, beleértve a szobámat is, és én azt szeretném ha fekete lenne a fala.(13 éves leszek) Tudom hogy sötét szín, de ha nekem ez tetszik. Lehetne rá valami mintát is, úgy talán jobban belemennek a szüleim, de nem igazán akarják.
2010. aug. 28. 10:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
d,jpt L mit is kéne kinőnöm??
2010. szept. 9. 16:18
 22/22 anonim válasza:

figyelj. nem mondom, hogy ne legyen fekete. leírom a tanácsom. szerintem kb 1 évvel vagy fiatalabb mint én, szóval remélem meghallgatsz :)

én is 12-13 évesen fekete szobát szerettem volna. szeretem a fekete színt. De úgy döntöttem, hogy nem lesz fekete, mert tényleg komor lenne. Ezért inkább a bútor lett fekete, a fal pedig meleg korall :) szerintem te is keress valami meleg barátságos színt, és a bútorokat fesd át feketére, vagy ha újjat kapsz, akkor legyen fekete. Szerintem ez így jobb ötlet, és nem kell pár év múlva átfestettni (ami macerás nagyon) és a bútorokat festheted még más színüre is. és vannak a fekete falmatricák, azok is nagyon állatok! szerintem ebben gondolkozz inkább, és a szüleid azt még el is tudják fogadni.:D

2010. szept. 12. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!