Miért baj ha azt szeretném, hogy a szobám fala fekete legyen?
A feketétől pici odúnak hatna, és nagyon erős világítás kellene, mert elnyeli a fényt.
Viszont, ha ragaszkodsz hozzá, én a helyedben fehérrel kínai írásjeleket festenék/festetnék rá. Az nagyon jól nézne ki.
Ne tudd meg, hogy milyen színű a kisebbik lányom szobájának a színe. A türkizkéknek egy jó sötét árnyalata, és bár az övé picivel nagyobb, mint a nővéréé, sokkal kisebbnek tűnik, mint a másik, aminek olyan karamellástej szerű színe van. Én rájuk hagytam a színválasztást azzal a feltétellel, hogy nem fogom 0,5-1 év után újrafestetni. Nekik tetszik, ők tartózkodnak benne, engem meg nem zavar.
Depressziós leszel tőle, nem rögtön, egy ideig tetszeni fog. Aztán nem fogod tudni, hogy mitől vagy rosszul miért vagy fáradt, miért ronda a világ.
Viszont kevébé ijesztő, ha 1 m magasságig fehér, utána fekete, vagy fordítva. Esetleg gipsz díszcsíkokkal lehet megtörni a hatalmas fekete felületet.
Egyébként a feketén nagyon látszik a por, nekünk bútorunk volt fekete, le is lett cserélve, 3 naponta lehetett rajta port törölni.
A testvérem egy ideig mindenből feketét akart, már akkor rá kellett volna jönni, hogy nem stimmel vele vmi. Most kezelt depressziós. Ennyit a feketéről.
uh :S
amúgy ez a kínai írásjeles dolog tetszik :D
Költözz be egy kriptába.Ott kiélheted sötét hajlamaidat.Vagy kapcsolj fel egy lámpát a fejedben,és máris kivilágosodik.Egy szülő se szeretné,ha a gyereke sötétségben élne.Mert ebből úgy tűnik hogy valami nincs rendben azzal a gyerekkel.
Végső megoldásként egy tölgyfa koporsót ajánlok.Természetesen fekete lakkozásút.Rajta egy kis szöveggel: Még él,de már sötétségre vágyik.
Hát juj... Nekem eszembe se jutna feketére festetni a szobám falait.
1. Kis lyuk lesz az egész szobád.
2. Megvakulsz.
3. Megunod, rosszul leszel tőle és stb...
Nekem zöld falam van.
Kb így néz ki:
És még ez is túl 'erős'. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!