Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért baj ha azt szeretném,...

Miért baj ha azt szeretném, hogy a szobám fala fekete legyen?

Figyelt kérdés
Jövő nyárra tervezünk.Át lesz festve a ház, beleértve a szobámat is, és én azt szeretném ha fekete lenne a fala.(13 éves leszek) Tudom hogy sötét szín, de ha nekem ez tetszik. Lehetne rá valami mintát is, úgy talán jobban belemennek a szüleim, de nem igazán akarják.
2010. aug. 28. 10:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sokkal jobban nézne ki, ha a mennyezet lenne fekete, az oldalfalak fehérek és azon lenne valami fekete minta. Ez talán barátságosabb megoldás.
2010. aug. 28. 11:04
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

A feketétől pici odúnak hatna, és nagyon erős világítás kellene, mert elnyeli a fényt.

Viszont, ha ragaszkodsz hozzá, én a helyedben fehérrel kínai írásjeleket festenék/festetnék rá. Az nagyon jól nézne ki.

Ne tudd meg, hogy milyen színű a kisebbik lányom szobájának a színe. A türkizkéknek egy jó sötét árnyalata, és bár az övé picivel nagyobb, mint a nővéréé, sokkal kisebbnek tűnik, mint a másik, aminek olyan karamellástej szerű színe van. Én rájuk hagytam a színválasztást azzal a feltétellel, hogy nem fogom 0,5-1 év után újrafestetni. Nekik tetszik, ők tartózkodnak benne, engem meg nem zavar.

2010. aug. 28. 11:06
 3/22 anonim válasza:
Egy fekete színu szoba azért elég durva. Amikor annyi idos voltam, mint te, én is a fekete/szurke színt szerettem, ilyen ruhákban járkáltam, de eszembe sem jutott, hogy a szobám fala fekete legyen. Nagyon sotét lenne benne, és egy ido után rosszul is éreznéd magad tole. Egyébként mi is festettunk, és a tesómmal kozos szobánk világoszold lett, ami egyáltalán nem baj. Most lehet, hogy úgyis "depis" korszakod jon, annak meg egyáltalán nem tesz jót a fekete szín.
2010. aug. 28. 11:07
 4/22 anonim ***** válasza:
19%
13 évesen én is fekete szobát akartam, és örülök hogy anyámék nem mentek bele. lila lett végül a szobám, és attol hogy most éled az EMO korszakod, attol nem kell mindennek feketének lennie. mert 1-2 év és kinövöd, és anyádék nem fogják évente átfestei a szobád. meg még depisebb leszel tőle. és kicsinyíti optikailag a szobát. szoval az 1. válaszoló ötletét javaslom én is. az szép lenne.
2010. aug. 28. 11:08
 5/22 anonim ***** válasza:
68%

Depressziós leszel tőle, nem rögtön, egy ideig tetszeni fog. Aztán nem fogod tudni, hogy mitől vagy rosszul miért vagy fáradt, miért ronda a világ.

Viszont kevébé ijesztő, ha 1 m magasságig fehér, utána fekete, vagy fordítva. Esetleg gipsz díszcsíkokkal lehet megtörni a hatalmas fekete felületet.

Egyébként a feketén nagyon látszik a por, nekünk bútorunk volt fekete, le is lett cserélve, 3 naponta lehetett rajta port törölni.

A testvérem egy ideig mindenből feketét akart, már akkor rá kellett volna jönni, hogy nem stimmel vele vmi. Most kezelt depressziós. Ennyit a feketéről.

2010. aug. 28. 11:16
 6/22 A kérdező kommentje:

uh :S

amúgy ez a kínai írásjeles dolog tetszik :D

2010. aug. 28. 11:33
 7/22 d,jpt L ***** válasza:
kinövöd.én is kinőttem.
2010. aug. 28. 12:05
 8/22 anonim válasza:
0%

Költözz be egy kriptába.Ott kiélheted sötét hajlamaidat.Vagy kapcsolj fel egy lámpát a fejedben,és máris kivilágosodik.Egy szülő se szeretné,ha a gyereke sötétségben élne.Mert ebből úgy tűnik hogy valami nincs rendben azzal a gyerekkel.

Végső megoldásként egy tölgyfa koporsót ajánlok.Természetesen fekete lakkozásút.Rajta egy kis szöveggel: Még él,de már sötétségre vágyik.

2010. aug. 28. 12:21
 9/22 anonim válasza:

Hát juj... Nekem eszembe se jutna feketére festetni a szobám falait.

1. Kis lyuk lesz az egész szobád.

2. Megvakulsz.

3. Megunod, rosszul leszel tőle és stb...

Nekem zöld falam van.

Kb így néz ki:

[link]

És még ez is túl 'erős'. . .

2010. aug. 28. 13:17
 10/22 A kérdező kommentje:
Költözzön Kriptába az aki megunta az életét..=S Miért is kéne kriptába költöznöm? Egyszeűen ez a szín tetszik és kész..nemtom miért kéne ezért egy koporsóba költöznöm..=S
2010. aug. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!