Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van nyitott polcotok a konyháb...

Van nyitott polcotok a konyhában? Ha igen hol, mekkora, mire használjátok? Szeretitek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 06:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez apro, szakacskonyvek vannak rajta, szerintem a nyitott konyhaba ne praktikus, hamar koszolodik.
2021. júl. 21. 07:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Fűszertartó polcként sem gondolod praktikusnak? Köszönöm a válaszod!
2021. júl. 21. 07:33
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik szekrény fölötti falon van. Azon vannak a háztartási gépek, kéztörlők, zacskók stb. Időnként le kell mosni.
2021. júl. 21. 08:04
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Fűszertartó polcaim voltak az előző albérletben, de nem szerettem. Praktikusan közel volt a tűzhelyhez, ergo minden felszálló pára lecsapódott, az összes fűszerem tönkrement zárt üvegben is. Zsír olaj stb dettó, nem győztem takarítani.

Az ikeakatalógusban baromi jól néznek ki a nyitott konyhák, egy időben én is olyat akartam, sínt a falra, egyebek, de az igazság az, hogy baromira nem praktikus.

Most csak egy fakanáltartóm van állványként.

2021. júl. 21. 08:15
 5/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm sokat segítettetek! Nem gondoltam volna, hogy a zárt fűszertartóba is bejut a pára! Én is logikusan a tűzhely köré tervezném...🤔 Akkor mit tegyek ha nem tetszik a sablonos alul szekrénysor felül u.a.csak 30-as variáció? Legszívesebben inkább nem tennék fölülre semmit. Az ablakos falon lesz két oldalt zárt felső szekrény. Ennyi nem elég? Mert végülis a poharakon kívül mi célja van a felső szekrényeknek?
2021. júl. 21. 08:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tányérokat is felső szekrényben tartom, meg nálunk felső szekrény lett a "kamra" is, amiben a szárazáruk vannak.

Ez szerintem megszokás kérdése, én az alsó szekrényeket utálom, az alsó polcon hátra becsúszott edény (lábasok, tepsik, serpenyők stb van alul nálam) megközelíthetetlen. :) Utálok térden csúszni mindig, ha onnan kell valami.

2021. júl. 21. 09:07
 7/23 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek a #4 véleményével!

Katalógusban meg lakberendezési újságokban baromi jól mutat - de szörnyen unpraktikus!

Nekem a felső szekrénysor végén van egy lekerekített külső nyitott polc. Szakácskönyveket, teákat tartok rajta, kenyérkosarat, és egy-két apróságot. De gyakran kell tisztogatnom.

2021. júl. 21. 09:37
 8/23 anonim ***** válasza:

Nekünk a konyhapult két oldalánál csak zárt szekrények vannak. Jól záródnak, nincs különösebb probléma. A 3. falon - távol a tűzhelytől - vannak nyitott polcok. A 4. faon csak a nagy ablak van.

Mi már így vettük, de az eladó mondta (atomfizikus volt Dubnában), hogy belsőépítész tervezte a konyhát. Látszik.

2021. júl. 21. 10:18
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenki válaszát!

8! képet szívesen látnék!:) S mit tartasz a nyitott polcokon? Mi az a távolság a tűzhelytől ami már nem párásítja azt?

7! Nekem is így akarja az összes felső sort zárni az asztalos a Párommal egyetemben, ez 3 szekrényvég. Én viszont ezeknek sok hasznát nem látom, csak porfogást. Na nekiállok újratervezni...

2021. júl. 21. 10:28
 10/23 A kérdező kommentje:
Még olyan kérdésem lenne, hogy a 60-as alsó munkalapba épített mosogatótálca fölött, nem lesz útban a fejemnek a felső 30-as szekrény?🤔
2021. júl. 21. 10:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!