Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudnám lehűtebi a...

Hogyan tudnám lehűtebi a tetőtéri szobámat klíma nélkül?

Figyelt kérdés

Tetőtéri szobám van ahol lazán 34 fokot mérek úgy, hogy egésznap megy a ventillátor és semmi napfényt nem engedek be.

Szüleim nem engedik a klíma beépítését mondván, hogy kilehet bírni ha sok vizet iszom és amúgy is pénzkidobás. Persze megértem, hogy nem akarnak "feleslegesen" költeni, de nekik könnyű a földszinten kellemes 24 fokban. Minden meleg az én szobámba száll föl. És engem nem is az érdekel, hogy én nekem melegem van, mert úgyse vagyok túlsokat otthon így nyáron, de van egy gekkóm és hiába szellőztetem a terráriumot, plusz kikapcsolom a fűtését 36 fok is van talajszinten. Az üveghez lapulva fekszik egész nap. Valami olcsó megoldás nincs ami legalább a szobának egy sarkát letudná hűteni? Klímára nincsen pénzem.

2021. jún. 19. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nyaron menj el melozni es sporolj ossze egy klimara. Nincs mas megoldas ... vagyis van: egy fagyasztoszekreny a sarokban, aminek leszeded az ajtajat :)
2021. jún. 19. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. jún. 19. 17:59
 3/8 mindentudó99 ***** válasza:
74%
Sehogy
2021. jún. 19. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Költözz le a pincébe nyárra
2021. jún. 19. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Klíma , komolyabb szigetelés . Az egyik enyhités hogy tárva legyen 21 után 6 ig minden ablakod , vihar esetén is így szellőzik . Sajnos kín az egesz , ha nincs más takarékoskodj fejlesztésekre vagy költözz jobb idealis helyre ...
2021. jún. 19. 18:23
 6/8 anonim válasza:
83%

Nem oldja meg teljesen, de vizes törölközőt kiteríteni, illetve ventilátor elé, ha kicsi is, felapplikálni egy jégakkut. Én cipőfűzőkkel és hajgumikkal oldottam megxD

Kolesz megoldások, de enyhítést hoznak.

2021. jún. 19. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

Léghűtővel.

[link]

Délután ne legyél bent a szobában, esélytelen.

2021. jún. 19. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Esetleg egy mobilklímára nem tudnád összespórolni a pénzt? Nálunk Fisher van és nagyon szeretjük. Megfizethető és tényleg szuper!

Gekkódra vigyázz nagyon, nem tudod leköltöztetni ezekre a nagy melegekre?

2021. jún. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!