A klíma összességében mennyibe kerül a berendezés és a beszerelés ? És hol érdemes venni?
Ti hol vettétek vagy ki szerelte be nektek a klímát?
Olcsót tudtok ajánlani?
Én februárban vettem az EMAG- nál.De más WEbárúház is árúl.
SPLIT 3,5 KW-os, inwerteres, hűtő-fűtő és beépítési szettel, 104.000.- volt szállitással!Én szereltem fel és a klimás haverom vákuumozta és papirozta le.Azóta kiválóan működik.Egy másikat 14 éve szereltem be- szintén téli vétel volt 37.000.-ft, csak nem inwerteres, de kiválóan működik azóta is.
Egy haverom a márkás DAIKIN-t vette két éve és a beltérit cserélni kellett a beüzemeléskor.Szóval kinek , hogy jön be, de nem jellemzőek a hibák, még a NO NAME tipusoknál sem.Ezek legtöbbször ugyanazon a soron készülnek, mint a márkásabbak.Régen volt a FUNAI TV, CD, Mikró , kenyérsütő amit - ha jól tudom a PANNASONIK gyártott és jók voltak!
2014-ben az EBAY.de vettem Berlinből 7 KW-os levegő-vizes hőszivattyút fűtésre 320.000.- ft ért.Akkor ez itt kb 1 misiért árulták rohadt nagy haszonnal.Ez már 7 éve megy hibátlanul padlófűtéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!